stiže nova gloria in

Od visoke poslovne napetosti do potpune ležernosti: Donosimo vam pet atraktivnih odjevnih kombinacija za ured

Statistike kažu da većina žena u ormaru ima sedam pari traperica – od klasičnih modela do predimenzioniranog boyfriend jeansa, a u novom broju Glorije IN otkrijte koje će denim kreacije obilježiti ovu jesen!

U trendu su trenutno jako svijetli i jako tamni denim koji se nosi u kombinacijama od glave do pete, a od trapera se, osim hlača i jakni, šiju elegantne haljine, kombinezoni, suknje i ogrtači. Ove sezone kombinirajte ih s najluksuznijim modnim dodacima te elegantnim detaljima od čipke, brokata i šljokica.

Danas ne postoji dizajner koji drži do sebe i svog imena, a da u kolekcijama nema i modele od trapera, a slavni dizajner Yves Saint Laurent jednom je prilikom izjavio da, usprkos svim svojim modnim uspjesima, zbog jednog žali – što nije izumio traperice. Iako ne spadaju u kategoriju poslovne garderobe, imate blagoslov modnih stilista da ih odjenete i na posao, ali krajem tjedna.

image
AVALON/AVALON/PROFIMEDIA

Novi broj donosi vam pet ideja tj. pet atraktivnih odjevnih kombinacija za ured.

Visoku poslovnu napetost koja vlada ponedjeljkom držite pod kontrolom u odijelu strogog kroja, srijeda je vrijeme za malu pauzu od poslovne rigidnosti i nešto opušteniji look, dok je petak dan za potpunu modnu ležernost. Otkrijte i koje su slavne poslovne žene u magazinu dobile peticu za karijeru i stil.

Želite li ići ukorak s jesenskim trendovima, nabavite i najtrendi cipele sezone. Čast da ju otvori pripala je mokasinama - klasičnom tipu cipela, ovaj put u nekonvencionalnim bojama i sa zanimljivim potplata, a one najljepše čekaju vas u novom broju Glorije IN!

image
Gloria produkcija
Linker
17. travanj 2024 18:15