Stiže nova Gloria IN!

Ostanite sigurni i chic! Aktivnosti selimo na otvoreno, donosimo ideje za savršen vikend

Novi broj magazina Gloria IN donosi recepte za fina peciva i namaze u kojima možete uživati tijekom boravka na svježem zraku. Kako biste se do kraja uklopili u okolinu, donosimo i hit modne prijedloge od prirodnih materijala.

Zatvorene prostore treba izbjegavati pa aktivnosti preselite na otvoreno - počevši od doručka koji je još ukusniji kad se servira s ekipom na livadi. Čak i oni koji nisu jutarnji tipovi guštat će u finom kruhu i pecivu s bezbroj namaza, a među njima je i onaj od slanutka prema originalnoj libanonskoj recepturi.

U novom broju Glorije IN, naime, predstavljamo i lagane bliskoistočne specijalitete chefice Farah Khalil, koji će vas - kad već ne možete daleko putovati - barem okusom odvesti u egzotične krajeve. No, zato upoznajte Lijepu našu i uputite se u Baranju, jer vas na istoku Hrvatske očekuje nezaboravna gastro avantura uz domaća jela i finu kapljicu.

Detalji kojima ćete zaštititi kožu i kosu, a pritom ostati biti chic

Sunce je i ondje jako pa smo u rubrici 'Ljepota' za vas odabrali preparate za intenzivnu zaštitu i njegu kože, a na modnim stranicama detalje poput slamnatih šešira i špagerica, koji će se savršeno uklopiti u prirodni ambijent slavonske ravnice i žitnih polja. Hit su i pastelne boje pa nudimo prijedloge za styling u osvježavajućim nijansama sladoleda te predstavljamo modni stil nove glazbene zvijezde J.R. Augusta, trostrukog dobitnika Porina.

Volite li, pak, uzorke, odaberite trendovski komad s točkicama, jer i one su popularne ove sezone. Baš kao i unikatne lampe Brođanke Gordane Ćosić koja nam je otkrila da je u stvaranju nadahnjuju bajke Ivane Brlić-Mažuranić. Inovativnost je pokazao i hrvatsko-slovenski dvojac Jelena Šangarelo i Rebeka Vegelj, koje su patentirale futurističke prostirke za jogu. Imaju, naime, ugrađen čip koji pokreće mobilnu aplikaciju s vođenim vježbama pa možete trenirati sami i bez odlaska u dvoranu - bilo kad i bilo gdje.

Novi broj magazina Gloria IN pronađite sutra na svim kioscima uz Jutarnji list ili online, donosimo vam niz inspirativnih tema te zanimljivih modnih i gastro prijedloga za dugo, vruće ljeto!

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

TOP LISTA Elegancija točkastog uzorka

VEČER PO ŽENSKOJ MJERI Gloria osobno u Splitu

TREND Ljetna garderoba u boji sladoleda

SLAMA I ŠPAGA Modni dodaci od prirodnih materijala

J.R. AUGUST Stilski hat-trick zabočkog glazbenika

HRVATSKI KREATIVNI DUH Bajkovite lampe Gordane Ćosić

DORUČAK NA TRAVI Gozba počinje s kruhom

LIBANONSKA KUHINJA Okusi Bliskog istoka na hrvatski način

Linker
19. travanj 2024 12:33