Stiže nova Gloria IN!

Pastelni modni snovi i intenzivni umjetnički kolorit dolaze kao najljepši vjesnici boljih vremena

Novi broj Glorije IN donosi modne odabire u pastelnim tonovima. Uz neodoljive kombinacije, donosimo vam i inspirativne priče o ženama koje su svoju kreativnost podigle na višu razinu i doživjele pravi uspjeh.

Kalendarski još nismo u proljeću, no izborom boja odjeće definitivno jesmo, jer u trgovine su stigle nove kolekcije za toplije i sunčanije dane u kojima prevladavaju pastelni tonovi. Zato smo smo unutar modne teme broja osmislili neodoljive (i nimalo sladunjave) odjevne kombinacije čije su "zvijezde" baby plava, nježnoružičasta, mint zelena...

U novoj Gloriji IN otkrijte zašto su pastelne kombinacije tako zavodljive i namijenjene ženama snažne osobnosti, premda vrlo blage podsjećaju na okuse omiljenih sladoleda iz djetinjstva.

Nešto drugačiji, topliji i intenzivniji kolorit okupira Kaju Kajfež, varaždinsku ilustratoricu koja je dosad surađivala na brojnim dječjim knjigama, slikovnicama i novelama, a koja inspiraciju za svoje likove i motive crpi u dugim šetnjama prirodom. Njen brend ‘Iz Ptica’ na Instagramu je privukao više od 55 tisuća pratitelja, a za Gloriju IN ispričala je kako nastaju njeni digitalni crteži te zašto joj je šestomjesečni boravak u Budimpešti donio suradnju s brojnim inozemnim izdavačima.

Zelenilo je svojevrsno nadahnuće i Dini Khaled Barghathi, finalistici showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!" 2019. koja je godinama igrala nogomet, potom bila trenerica i sutkinja na utakmicama, a sada tik uz teren vodi restoran. Uz Dinine recepte i inspirativne priče želimo vam ugodan vikend.

Do iduće subote,

Vaša Gloria IN

image
Gloria produkcija
Linker
15. travanj 2024 23:43