Ekskluzivno u novoj Gloriji!

Pomirenje, beba i nova pjesma: Iris i Boris Novković u slatkom iščekivanju!

Nakon privremene razdvojenosti, kantautor Boris Novković i supruga Iris prevladali su bračnu krizu i sada zajedno iščekuju rođenje sina, drugi rođendan kćerkice Si i njegov novi album za koji je upravo snimio najavni singl.

"Da, pomirili smo se. Nakon gotovo šest mjeseci Iris se vratila u naš dom, a uskoro očekujemo i prinovu u obitelji. Sljedeći mjesec slavit ćemo dvaput, drugi rođendan naše kćerkice Si, koji je 2. travnja, a potom rođenje sinčića", odgovorio je kantautor Boris Novković (53) kad smo ga zamolili da prokomentira fotografije s obitelji, snimljene u jednom zagrebačkom parku.

Ljubav pobjeđuje sve - lijepa je to poruka koja nam ovih dana svima treba.

"Život doista piše najnevjerojatnije priče. Potvrdilo se to i ovih dana nakon što smo, sasvim slučajno, doznali da se naš proslavljeni kantautor pomirio sa suprugom (koja se prošlog rujna iselila iz njihovog doma) te da uskoro iščekuju rođenje sinčića. Priznajem, u teškim vremenima kao što su ova lijepe vijesti su poput melema na ranu. Jer već godinu dana živimo u doista nemogućim uvjetima. Osim pandemije koja ne jenjava, dodatno nas traumatiziraju i problemi oko obnove zgrada nakon zagrebačkog potresa. Sve o svojoj borbi s vjetrenjačama (i ponekim nerazumnim susjedom) ispričali su nam ljudi koji su tog jutra doslovce ostali bez vlastitog krova nad glavom", piše glavna urednica Glorije Alenka Ostrihon.

image
Privatni album

Sretnu obiteljsku priču Iris i Borisa Novkovića donijela je Snježana Dragojević Harapin

Pisati tekst o nečijem privatnom životu oduvijek je teška novinarska forma, a ako još radite bez sugovornika, posao se pretvori u 'noćnu moru'. Upravo mi se to dogodilo s Borisom Novkovićem. Simpatičan i drag, susretljiv i jednostavan, šarmantan i elokventan kad je riječ o muzici i općim temama, govorit će danima. No, svako pitanje koje imalo zadire u njegovu privatnost pretvara ga u šutljivca, a razbiti zid koji u trenu podiže oko sebe pravo je umijeće koje je iziskivalo moju neupitnu iskrenost, poštovanje, povjerenje i golemi trud. Ipak, za temu sa sretnim krajem isplatilo se upotrijebiti sve 'novinarske alate', a za podizanje energije koja mi je na nuli dobro bi mi došao dupli espresso.

image
Privatni album

Obitelj Ressler godinu dana nakon zagrebačkog potresa

Na djeci se najbolje vidi kako vrijeme leti pa je fotografa Vedrana Peteha i mene iznenadilo kad su Karla i Karlo Ressler došli na snimanje sa svojom kćerkicom Dorom. Nismo mogli vjerovati da je zamotuljak u maminom naručju ispred potresom oštećene Petrove bolnice izrastao u djevojčicu koja - iako još nema ni godinu dana - samouvjereno korača parkom ispred zagrebačkog Umjetničkog paviljona. Bila je nasmijana i sigurna i ispred fotoaparata pa je jutarnje snimanje prošlo u trenu. Taman da odvjetnica Karla Ressler stigne na posao, a njezin suprug europarlamentarac na avion za Bruxelles.

image
ROBERT TOMIC/CROPIX

Ines Stipetić donosi zanimljivu priču o modnoj kolekciji Mirana Kurspahića

Dok je za većinu moda slijepo praćenje trendova, za Mirana Kurspahića riječ je o igri za koju ga inspiriraju glazbene zvijezde, filmovi, kazališne predstave, knjige... Ovaj kazališni redatelj i glumac o svakom komadu odjeće koji posjeduje može ispričati neku zanimljivu priču. Nama je pokazao impresivnu kolekciju prsluka koje skuplja od djetinjstva, a pohvalio se i brojnim maramama, nakitom, bundama, kao i kaubojskim čizmama - kupljenim u različitim zemljama.

Ususret Uskrsu i pripremama za blagdanski stol, priredili smo za vas Gloria Delicije

Glazirana janjetina, fini blagdanski kolači i uvid u gastronomske užitke slavnih - Uskrs je sve bliže, a vremena za planiranje blagdanskog objeda sve je manje. Kako bismo vam olakšali ili vam dali dobru ideju - Gloria Delicije na kioscima će biti do kraja ožujka, u limitiranom izdanju uz magazin Gloria.

image
Gloria produkcija

U novom broju magazina Gloria čitajte i:

  • SPECIJAL: POTRES Ivana Prga * Sonja Anić Jurica * Ivona Baniček * Vojo Šiljak * Ana Petričević Gojanović * Dragan Despot * Ana-Marija Percaić i Hrvoje Klobučar
  • JORDAN PETERSON Paklena godina gurua samopomoći
  • NINA ĐURĐEVIĆ Moja reakcija na suicid
  • LJEPOTA Iva Šarić: njega u drugom stanju
  • STIL ŽIVOTA Neustrašiva djevojka kiparice Kristen Visbal
  • KUHINJA: ALEXANDRE ANGE Nova gastro zvijezda u gradu pod Marjanom
  • PUTOVANJE: JACQUELINE MAROVAC Užitak za sva osjetila u Kolumbiji
  • FELJTON: FRANCES McDORMAND Glumačka zvijezda i lutalica u srcu
Linker
18. travanj 2024 15:24