Lica s naslovnice

Predstavljamo Gloria junakinje 2020.: Hrabre žene za novo doba

One su obilježile proteklu godinu i optimistično ulaze u 2021. - Žana Gamoš, Dragana Dilparić, Martina Stojanović, Sonja Anić Jurica, Ana Šarić, Ivana Suton, Marta Divjak, Mirna Mrčela i Vida Bajs!

Liječnica koja je vodila akciju spašavanja palčića iz potresom uništene bolnice, majka koja se kao lavica borila za ravnopravni položaj svog sina u vrtiću, pravnica koja je skočila u poplavljeni podvožnjak i spasila invalida od utapanja - to su neke od Glorijinih junakinja čija ćemo djela dugo pamtiti...

Glamurozna novogodišnja naslovnica s 12 zvijezda koje su obilježile proteklu godinu svojevrsni je zaštitni znak Glorije. Zaslužiti mjesto na naslovnici zadnjeg broja u godini uvijek je bila stvar prestiža i najbolja potvrda uspjeha.


Turbulentnu 2020., koju ćemo pamtiti po pandemiji koronavirusa i potresu u Zagrebu, nisu obilježile zvijezde - nego dotad anonimne žene, majke, sestre, prijateljice... koje su u najtežim trenucima pokazale iznimnu hrabrost, snagu, ustrajnost i dobrotu.


One su “pružile ruku” u trenutku kad je mnogo toga visjelo o koncu, hrabro govorile kad se drugi nisu usudili ili izložile opasnosti kako bi pomogle onima kojima je trebala pomoć. Neke su nam svojim životom i pothvatima bile inspiracija i budile nadu da dolaze bolja vremena. Sve one su Glorijine junakinje - žene koje ovu zemlju čine boljim mjestom za život, čija djela su primjer svima nama kako je u teškim vremenima najvažnije - biti čovjek.

image
NEJA MARKIČEVIĆ, IVANA NOBILO, VEDRAN PETEH/CROPIX

Premda je dio snimanja bio u Sesvetskoj šumi, na temperaturi od samo dva stupnja, Glorijine junakinje to nije ni najmanje omelo - dok su se razmještale na srušenom deblu u izmaglicom obavijenoj šumi grijali su ih adrenalin, smijeh i dobro raspoloženje. Bit će ovo uspomena koju nikada neće zaboraviti - složile su se i nakon snimanja nazdravile šampanjcem.

Da nam svima 2021. bude bolja i sretnija!

Vaša Gloria


Kako nam je bilo na snimanju, što su nam sve otkrile naše junakinje i zbog čega su baš one dospjele na naslovnicu broja kojim "zatvaramo" ovu godinu, čitajte u novom broju magazina Gloria i pratite u video serijalu na Gloria.hr

image
Novogodišnja naslovnica magazina Gloria
NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

FOTOGRAFIJE

  • Stilistice IVA GRADIŠER i SLAĐANA DIVJAK
  • Šminka TENA BAŠIĆ i NINA PEJNOVIĆ
  • Frizura IVAN PERVAN i MAJA VOJNOVIĆ
  • Stilistica seta DRAŽANA PALADIN PAVELIĆ
  • Snimljeno u KLUBU ŠUMICA u Sesvetama

Noseća fotografija na članku: SLIJEVA: SAKO, HLAČE I NAUŠNICE GARDEROBA, CIPELE NINE WEST; BLUZA TAIFUN, HLAČE GERY WEBER, CIPELE ALDO, NAKIT KAMENA DUGA; HLAČE LIU JO, BLUZA PINKO, CIPELE NINE WEST; ODIJELO VARTEKS, SANDALE I NAUŠNICE MANGO; HLAČE GRETA GUDELJ, BLUZA RESERVED, CIPELE NINE WEST; ODIJELO KRIE DESIGN, NAUŠNICE MOHITO, TOP TWINSET; ODIJELO KRIE DESIGN, SANDALE ALDO; ODIJELO PINKO, CIPELE ALDO; HLAČE IMPERIAL, MAJICA TWINSET, CIPELE ALDO.

Linker
20. travanj 2024 04:41