stiže novi broj!

Punk bura zapuhala stilskim alejama! Svjetske trendseterice najavile novi trend

Šminkerice iz svjetskih metropola uvijek su prve glasnice novih „modnih vjetrova”, a trenutno stilskim alejama puše prava punk bura. Novi broj Glorije IN donosi sve kreacije u tom stilu, za duplu dozu modnog buntovništva.

Iako žena u kostimu od tvida asocira na stilsku klasiku, pa možda čak i svojevrsno modno ziheraštvo, dovoljan je jedan detalj da čitava stvar ode u potpuno drugom, daleko zanimljivijem smjeru.

Na Chanelovoj reviji visoke mode za jesen-zimu 2021./2022. poznati pariški stilist kose Damien Boissinot modelima je napravio chic verzije irokeze ukrašene crnim satenskim mašnama i odjednom su sve jedva punoljetne fashionistice počele guglati Sida Vicousa i modnu kraljicu punka Vivienne Westwood.

image
MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Za oblikovanje suvremenog modnog punk izričaja zasluži su Virgil Abloh, kreativni direktor brenda Louis Vuitton, te dizajnerski dvojac Dolce & Gabbana čije su predimenzionirane i poderane kreacije u neonskim bojama postale hit čak i među zakletim šminkericama poput Kourtney Kardashian.

Inspiraciju za dotični stil pronađite na stranicama Glorije IN, koja donosi i sve aktualne jesenske trendove s ulice. In su starinske „Petar Pan kragne” kakve se zasigurno sviđaju i holivudskoj kraljici retro stila - glumici Anyi Tayor Joy. Otkrijte tko je muškarac zaslužan za njezin „Barbie” stil i što o njemu misle renomirane hrvatske stilistice.

Nova Gloria In čeka vas na kioscima!

image
Gloria produkcija
Linker
22. travanj 2024 11:54