Od četvrtka

Samo uz limitirano izdanje nove Glorije: Neodoljive torbe Saše Šekoranje na prvu će vas osvojiti

Naš kreativac Saša Šekoranja osmilio je predivne platnene torbe koje možete pronaći na svim kioscima - čitateljice Glorije čeka posebna ponuda s limitiranim platnenim torbama - od ovog četvrtka izaberite svoju, naše poznate dame već jesu.

Ljeto nas je zaskočilo, visoke temperature daju naslutiti da je stiglo opušteno i bezbrižno razdoblje, a ljeto je nemoguće zamisliti bez dobre, kvalitetne eko-platnene torbe. Da opušteno uživate u moru, u gradu ili u prirodi potrudila se Gloria, koja vam od četvrtka nudi i posebnu ponudu - uz omiljeni časopis moći ćete za 49 kuna kupiti jednu od tri torbe različitog dizajna koji je osmislio naš poznati umjetnik, florist i dizajner interijera Saša Šekoranja.

Limitirane platnene torbe koje je u suradnji s magazinom Gloria dizajnirao i oslikao poznati umjetnik Saša Šekoranja, a već osvajaju naše poznate dame. One su svoje primjerke već stavile u funkciju i pohvalile se na društvenim mrežama.

Bivši model i vlasnica modnog brenda Jolie Petite Ljupka Gojić Mikić izabrala je svog favorita - narančastu verziju s morskim zvijezdama. "Za plažu, šetnju gradom, shopping... torbu od recikliranog pamuka dizajna Saše Šekoranje ... U ponudi su tri modela u tri boje s različitim morskim motivima. Ja sam odabrala zvjezdače", poručila je Ljupka.

Čitajte i: Kao iz snova! Saša Šekoranja nam je otvorio vrata svoje bajkovite vile u kojoj je osmislio limitiranu kolekciju Glorijinih torbi

Čitajte i: Svi ih nose! Limitirana kolekcija Glorijinih platnenih torbi već je na ramenima naših poznatih dama

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal, također se pohvalila svojem torbom. "U iščekivanju plaže, praktična platnena torba i za grad", kazala je Sanja.

Jedna od naših najuspješnijih manekenki Helena Šopar Zadro pokazala nam je kako ona svoju platnenu torbu već nosi u prirodi.

image
Helena Šopar Zadro sa svojom platnenom torbom Gloria x Šekoranja
Privatni album

Svoj primjerak ovih posebnih platnenih torbi ponosno nose i voditeljice Barbara Kolar, Ida Prester i Nevena Rendeli Vejzović - koje svoje oduševljenje nisu skrivale.

image
Barbara, Ida i Nevena već su pokazale svoje torbe iz limitirane Glorijine edicije.
GLORIA

Skice za tipične mediteranske motive - granu koralja, morske zvijezde i meduze - Šekoranja je izradio u svojoj kući za odmor u blizini istarskog sela Sveti Lovreč, koja je njegovo omiljeno utočište i mjesto za druženje s prijateljima.

Linker
19. travanj 2024 15:43