Gloria produkcija
stiže nova gloria in

Savršeno ljetno ruho! Bakino blago u modnoj priči koju obožavamo već sezonama

Pojam "iz bakine škrinje" asocira na nešto starinsko i izašlo iz mode, no upravo je bakino blago osnova elegantnih kreacija od čipke koje su savršeno ljetno ruho – i glavna tema s naslovnice!

Pojam "iz bakine škrinje" asocira na nešto starinsko i izašlo iz mode, no upravo je bakino blago osnova elegantnih kreacija od čipke koje su savršeno ljetno ruho – i glavna tema s naslovnice!

Čipkaste bijele koktel haljine, donedavna klasik sezone, dobile su ozbiljnu konkurenciju – rupičaste kreacije finog veza u jarkonarančastoj, crnoj i boji lososa koje se u svečanim varijantama nose s krupnim komadima nakita i metalik sandalama, a u dnevnim uz platnene tenisice i slamnate torbe. U suvremenoj, visoko tehnološkoj varijanti kukičana ili šlingana čipka se ne radi iglom i koncem nego se uzorak izrezuje laserom, što odjevnom predmetu daje futurističku notu.

Kad su u pitanju futuristički stil i androgena moda, kraljica takvog modnog izričaja definitivno je britanska glumica Tilda Swinton, koja je na nedavnom filmskom festivalu u Cannesu još jednom potvrdila zašto je modni kritičari konstantno proglašavaju ikonom stila. Njezin odlikuju minimalistički krojevi i avangardne forme, Tilda obožava odijela u jarkim bojama te predimenzionirane haljine neobičnih tekstura, a u novom broju Glorije IN otkrijte tko su ljudi kojima slavna glumica bezuvjetno vjeruje kad je odabir odjeće u pitanju.

image
MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ljetni period je na vrhuncu, iskoristite ga do kraja: uživajte u morskim radostima, te ne zaboravite da se izvor zdravlja i ljepote kože krije u plavetnim dubinama.

Zrnca morske soli sadržavaju više od 80 minerala koji pomažu koži zadržati njezinu zaštitnu barijeru i čiste je od toksina, dok su alge izvrsne za hidrataciju i regeneraciju.

Ako ne znate kamo na izlet, Gloria IN ima prijedlog - provedite vikend u Grožnjanu, srednjovjekovnom gradiću u kojem se već deseljećima u kolovozu okupljaju umjetnici, te poslušajte zvijezde ovogodišnjeg festivala Jazz Is Back!

image
Gloria produkcija
Linker
26. travanj 2024 13:30