Jelena Balić
prinova u obitelji kojić

Severina Kojić: Stigla definitivna potvrda da je kraljica estrade trudna?

Kada je otkazala gostovanje na koncertu kojim je njezina kolegica Ivana Banfić proslavila 25 godina karijere i to upravo zbog mučnina, mnogima je to bio definitivni znak da je 45-godišnja pjevačica Severina Kojić ponovno trudna.

Prve glasine o trudnoći krenule su jer se pjevačica sve rjeđe pojavljuje u javnosti, a nedugo zatim je srpsko izdanje magazina Hello! objavilo vijest o tome kako beogradska nevjesta - nakon nekoliko lažnih dojava - ovog puta zaista čeka drugo dijete i da je trećem mjesecu trudnoće. Uz to, njezin menadžer Tomislav Petrović vijest nije htio potvrditi, ali niti opovrgnuti.

Vojko Bašić/Hanza Media
Severina i Igor Kojić na početku veze, u Splitu 2015.

Također, još jedan od indikatora bio je i njezin novi spot za pjesmu "Otrove" koji je u samo dva dana od objave na YouTube-u pregledalo gotovo dva milijuna ljudi. Međutim, od glazbe je fanovima zanimljivije bilo neuobičajeno bujno poprsje pjevačice kao i trbušćić koji se nazirao ispod pripijenog bodija, kao i potpis pod fotografiju koju je objavila na svom Instagram profilu.

Severina i Igor Kojić, sin folk pjevača Dragana Kojića Kebe, vjenčali su se krajem 2015. godine nakon samo nekoliko mjeseci veze. Zaljubljeni par, zajedno s njezinim 5-godišnjim sinom Aleksandrom kojeg je dobila u vezi sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem, živi na relaciji Zagreb-Split-Beograd.

Više detalja o priči doznajte u novom broju magazina Gloria, koji je na kioscima od 30. ožujka! Uz novi broj omiljenog magazina imate priliku kupiti i modni detalj sezone - maramu i to po cijeni od 49,90 kn!

Linker
19. travanj 2024 14:14