Andjelka Prpic Stilist Ivana Pavic. Vizazist Zana Kozul. Oris kuca arhitekture, Zagreb. Fotograf Matej Dokic 020516
 Foto: Matej Dokić
BEOGRADSKA GLUMICA

Skoro sam propustila priliku za pravu ljubav

Beogradska glumica, u Hrvatskoj poznata po ulozi u humorističnom serijalu ‘Andrija i Anđelka’, u novom broju magazina Gloria otkriva kako je osvojila muža Ličanina i na što će potrošiti svoj honorar.

Koliko ste zapravo slični svojoj televizijskoj junakinji?

– Ona nije šablonizirana pa se sve žene u određenim situacijama mogu s njom poistovjetiti. Ja sam se, primjerice, prepoznala u njezinu PMS-u, koji, kako kaže Anđelka, nije naša krivnja. Ono što nas razlikuje je činjenica da ja nemam potrebu tražiti od partnera da mi stalno govori da me voli, a i nisam ljubomorna. Suprug mi ne daje povoda da budem željna pažnje i lijepih riječi.

Kad i kako ste upoznali supruga Darija Prpića?

– Bilo je to prije šest godina, u kafiću koji je vodio. Jedva sam se dala nagovoriti da odem tamo jer sam bila umorna i od izlazaka i od traženja “onog pravog”. Dario se došao javiti mom prijatelju i odmah sam ga zapikirala. Nisam mu rekla da sam glumica, jer se svi muškarci tome čude, pa sam slagala da radim kao bankarica u Intesi.

Cijeli intervju s popularnom Anđelkom pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 12. svibnja. Uz novi broj ne propustite na dar prilog “Satovi & nakit” te poklon-bonove za kupnju s popustom do 30 posto!

Napisao Damir Leljak

Linker
22. travanj 2024 11:56