Uključi se i osvoji

Slavimo i darujemo: Gloria i BiteMyStyle daruju vas vrijednim poklon bonom u vrijednosti 2x500 kn

U povodu 27. rođendana magazina Gloria ovu veljaču vas darujemo! Naši partneri kroz sve godine izlaženja našeg magazina tim su povodom osigurali vrijedne nagrade za naše vjerne čitatelje. Danas vas daruje popularni hrvatski modni dizajner Zoran Aragović, koji stoji iza brenda BiteMyStyle!

Veljača je mjesec ljubavi, dobrih djela i - Glorijinog rođendana! Željeli smo da ovaj bude doista poseban, pa smo zajedno s našim dugogodišnjim vjernim partnerima odlučili darovati vas ne jedan dan ili jedan tjedan, nego cijeli ovaj mjesec!

Partner našeg velikog nagradnog natječaja je i popularni hrvatski dizajner Zoran Aragović, koji stoji iza modnog brenda BiteMyStyle.

Povodom našeg rođendana, BiteMyStyle vas daruje vrijednim poklon bonom u vrijednosti od 2x500 kn, idealnim za obnavljanje garderobe za nadolazeću sezonu šarenim i vedrim kreacijama koje će zaustavljati poglede.

image
Bite My Style
BITE MY STYLE

Dizajner Zoran Aragović rodom iz Virovitice, od šeste godine živi u Zagrebu, gdje je i ostvario modnu karijeru, dizajnirajući atraktivne kreacije u živim bojama, često inspirirane pop kulturom i stripovima. Njegovi modeli oduševili su brojne poznate dame kao što su Ella Dvornik, Anđa Marić, Tamara Loos i mnoge druge.

Kako se uključiti?

Sve što trebate je:

zapratiti Instagram profil @gloria.hr

zapratiti profil @bitemystyle1

pratiti svakodnevno feed objave na Instagram profilu @gloria.hr

dočekati objavu našeg vjernog partnera, lajkati je i napisati zašto biste je baš vi trebali osvojiti

tagirati osobu za koju znate da bi se također veselila nagradi našeg partnera

image
Bite My style
BITE MY STYLE

Modni brend BiteMyStyle prepoznatljiv je po živim bojama i spajanju 'nespojivih' materijala, za konačni 'wow' efekt namijenjen ženama koje se vole zabaviti s modom i biti primijećene. Od kupaćih kostima preko haljina, suknji i bluza pa sve do kaputa, originalnu odjeću s hrvatskim potpisom pronaći ćete na prodajnim mjestima brenda BiteMyStyle.

image
Bite My Style
BITE MY STYLE

Ovdje pročitajte pravila nagradnog natječaja.

VAŽNO!

2x500 kn poklon bon za shopping koji vrijedi na cijeli asortiman

Poklon bon vrijedi 60 dana od dana primitka

Poklon bon je moguće iskoristiti fizički u showroomu na adresi Dinarska 39, Zagreb ili se može iskoristiti za narudžbe putem Facebooka ili Instagrama.

Linker
19. travanj 2024 15:47