Stiže nova Gloria IN

Stigla je sezona ljetnih outfita, otvorite je sa stilom! Nosi se retro, maksi - i u boji

Najviše bodova na modnoj sceni zaslužuju odjevni komadi od prozračnog pletiva u kombinaciji s retro sunčanim naočalama. Otvorite sezonu ljetnih outfita sa stilom!

Modna urednica Anna Wintour nosila ih je kako ljudi ne bi primijetili da se dosađuje dok priča s njima ili gleda lošu reviju, Karla Lagerfeld nazivao ih je „sjajnim štitom od tuđih pogleda i procjena”, glumačke dive njima skrivaju oči crvene od studijske rasvjete i holivudskih partija, a ima i onih koji ih nose kao zaštitu od UV zraka. Nova sezona donijela je nove uzbudljive modele sunčanih naočala, a Gloria IN za vas je odabrala 45 najatraktivnijih.

Što je još na listi ljetnih favorita magazina?

Maksi haljina od tankog pletiva u kombinaciji jarkih boja svestran je modni komad koji vam može sjajno služiti u svim dnevnim i večernjim prigodama, baš kao i pletene torbe koje su odavno stekle status ljetnog klasika.

Pripreme za plažu započnite već danas i to na stranicama Glorije IN, uz temu posvećenu borbi protiv celulita. Otkrijte koji tretmani najučinkovitije tope tvrdokorne masne „čahure” i što sve utječe na njihovo stvaranje. Neka jedina naračnina kora ovog ljeta bude ona u – vašem koktelu!

image
Gloria produkcija
Linker
16. travanj 2024 10:22