Damir Krajač
uživo na hrt-u

Sve je spremno za dodjelu Zlatnog Studija

U najvećem HTV-ovu studiju “Anton Marti” u jeku su posljednje pripreme za zvjezdani finale medijske nagrade Zlatni Studio, koji će se održati u utorak, 27. veljače s početkom u 20 sati, a prijenos uživo gledatelji će pratiti na Drugom programu Hrvatske radiotelevizije.

Pod vodstvom pravog kreativnog dream teama, pod redateljskom palicom iskusnog Ivana Miladinova, scenografa Dragutina Broza, glazbenog producenta Ante Gele, scenarista Marija Kovača, Darija Iričanina koji se sa svojim suradnicima pobrinuo za sjajan vizualni identitet Zlatnog Studija te HTV-ove urednice Tanje Tušek sve funkcionira besprijekorno. Atmosfera na Prisavlju nalikuje na pripremu poznatih talijanskih televizijskih događanja, glamuroznih glazbeno-scenskih spektakala.

Glazbeni domaćini finala Zlatnog Studija bit će Stjepan Jimmy Stanić i Mia Dimšić, potom na pozornicu izlaze tri dive - Gabi Novak, Tereza Kesovija, Radojka Šverko, a nakon njih Doris Dragović i Danijela Martinović. Poseban štih dat će i nastup Gorana Bareta, ali i pjevača s trenutno najvećim glazbenim hitom u Hrvatskoj, Petra Graše. Svi će oni izvoditi velike, domaće hitove u aranžmanu našeg poznatog glazbenika Ante Gele.

Kroz prijenos gledatelje će voditi iskusan i omiljen voditeljski par - Daniela Trbović i Frano Ridjan, koji su se dobro pripremili za dinamičnu večer.

Žiri je imao težak posao. Sastavljen od uglednih televizijskih, filmskih, radijskih, kazališnih i glazbenih profesionalaca poput Zrinka Tutića, Vinka Brešana i Sonje Šarunić, još je u prosincu nominirao po pet najboljih ostvarenja ili osoba za 2017. godinu, u svakoj od 20 kategorija. Zatim je prepustio čitateljima Studija i jutarnjeg.hr da odaberu - najprije tri nominirana u prvom krugu te među njima pobjednike u drugom.

Više od 200.000 čitatelja dalo je svoj glas favoritima, najbolji su birali najbolje, kako glasi moto nagrade koju je pokrenuo tjednik Studio - najstariji, najčitaniji i najugledniji TV-tjednik, čiji je prvi broj tiskan još 3. travnja 1964. godine. Sada preostaje još samo odjenuti odabrana odijela, toalete, kostime, cipele, srediti šminku i frizuru za veliku svečanost i uživati u posebnoj večeri - finalu najveće medijske nagrade u zemlji - Zlatnom Studiju.

Linker
20. travanj 2024 13:17