iStock
gloria glam

Tinder: Sve o vrtuljku ljubavi novog doba doznajte u novom broju GlorijeGLAM

"Nakon gotovo dvije godine korištenja Tindera, aplikacije koja mi je trebala pomoći da nađem partnericu, nemam se s bozgnačime pohvaliti" - govori Damjan, 31-godišnji novinar koji, iz vlastitog iskustva, o danas najpopularnijoj aplikaciji za traženje partnera nema pretjerano visoko mišljenje.

S druge pak strane, 26 milijuna korisnika koje Tinder dnevno spoji očito misli drugačije. U novom broju magazina GloriaGLAM Tomislav Novak piše o svim prednostima i manama moderne "Iskrice" te otkriva u čemu leži globalan uspjeh ove mobilne aplikacije koju koristi nevjerojatnih 50 milijuna ljudi.

Također, novi broj raskošnog dvomjesečnika donosi i modno-sportsku priču koja dokazuje da glamur i sport nisu međusobno isključivi. Štoviše, mrežasti detalji, elastični materijali, štucne i tenisice jarkih boja svoje mjesto nalaze podjednako na spotrskim terenima i na večernjim zabavama.

Osim fotografa Matej Dokića i stilistice Ivane Pavić, kreativnih snaga zaslužnih za ovaj modni editorijal, o glamuru mnogo zna i zagrebački odvjetnik Miroslav Plišo, koji je postao vrlo ozbiljan hotelijer. Naime, njegova Stancija Meneghetti, smještena nedaleko od istarskih Bala, postala je wine hotel s vinarijom i prvorazrednim restoranom koji je uvršten u Michelinov vodič. Ekskluzivno za GlorijuGLAM, otvorio je vrata svog posjeda i Glorijinom novinaru Neviju Pintaru ispričao sve o tome kako je svoju ruralnu rezidenciju pretvorio u jednu od najluksuznijih gastro i eno lokacija.

Ines Stipetić
Miroslav Plišo iz godine u godinu sve više vremena provodi na svom posjedu

Osim obilja zanimljivih priča iz područja mode, ljepote i životnog stila, čitateljice će razveseliti i poklon uz časopis: uzorak novog parfema kuće Moschino, Moschino Pink Fresh Couture koji očarava kombinacijom citrusnih, cvjetnih i drvenstih nota što ga čini idealnim odabirom za proljeće.

Linker
24. travanj 2024 11:18