GLORIA PRODUKCIJA
Nova Gloria IN u prodaji!

Treba nam i dobro nam stoji: Neka ova godina bude u znaku snage i optimizma

Osim stavom i mislima, ove dvije snažne poruke moći ćemo pokazati i bojama koje ćemo nositi idućih 365 dana... Sve o tome čitajte u prvom ovogodišnjem broju jedine i najveće ženske revije Jutarnjeg lista.

Snaga i optimizam - to su poruke koje smo nastojali slati svakim brojem Glorije IN u protekloj pandemijskoj godini, u Hrvatskoj pogođenoj i strašnim potresima. Istim smo se mislima vodili i u prvom izdanju u 2021. Zato smo odabrali žute i sive modne i kozmetičke adute, u nijansama koje je Institut za boje tvrtke Pantone, globalni koloritni autoritet, proglasio bojama ove nove godine u koju smo netom zakoračili.

Po drugi put u dva desetljeća dugačkoj povijesti Pantoneovog "izbora", odabrane su dvije nijanse (posljednji put bilo je to 2016., kad su to bile ružičasta i plava).

image
GLORIA PRODUKCIJA

Ne slučajno: simbolika dvaju naizgled nespojivih tonova, iskričavog "Illuminating" i hladnog "Ultimate Gray", jest ozbiljnost, stabilnost, promišljenost s jedne strane te vedrina i nada s druge. Ključ je, kao i u svemu u životu, u balansu tih vrijednosti.

Događaji 2020. promijenili su način na koji živimo, mislimo i radimo, a radosti poput shoppinga i ugađanja samima sebi pale su u drugi, treći, četvrti plan...

No zato je važno buditi optimizam i pronalaziti veselje u malim stvarima i ritualima u kojima smo inače uživali.

Za početak, neka to bude okus jutarnje kave uz žensku reviju Jutarnjeg lista, s pregledom trendova u modi, make-upu i uređenju doma, a donosimo ideje i za jednostavni, ali šareni, povrtni ručak kojim prkosimo zimskom sivilu. Neka vas motiviraju lijepe stvari i budite nježni i obzirni, prema sebi i prema drugima.

Do iduće subote...

Vaša Gloria IN

Linker
28. rujan 2021 23:21