Samo u novoj Gloriji

Trudnoća kao čudo Božje: Marija Husar Rimac u 46. godini čeka dijete - stiže dječak!

Zagrebačka pjevačica Marija Husar Rimac živi jedno od svojih najsretnijih razdoblja - iako se gotovo pomirila s tim da će njezin sin Ivan ostati jedinac, prirodno je zanijela u 46. godini pa s veseljem iščekuje početak 2021. kada u njihovu obitelj stiže dječačić.

"Najsretnija sam kada na naslovnici možemo objaviti - lijepe vijesti. A trudnoća zagrebačke pjevačice Marije Husar Rimac najljepša je vijest i za nju najbolji mogući dar u ovim izazovnim vremenima. Razgovor i snimanje s članicom nekad popularne grupe Divas odradili smo uz mnogo smijeha i veselja, a ja se nisam mogla načuditi kako je Marija spretna i puna energije. Ni na trenutak nije bila ćudljiva trudnica, naporna sebi i drugima, već me osvojila nevjerojatnim poletom i pozitivom. Dok smo razgovarale, prisjetila sam se svojih trudničkih dana, vjerojatno najljepšeg perioda u životu svake žene, kada svaka od nas sjaji posebnim sjajem. Vjerujem da ćete u njezinom intervjuu pronaći utjehu ako žarko želite bebu, a do trudnoće nikako da dođe", piše naša glavna urednica Alenka Ostrihon.

U novom broju magazina Gloria, uz uz ovu čudesnu priču, donosimo i niz drugih inspirativnih tema! Usto, na dar čitateljima donosimo raskošan specijal - Gloria auto te kupone za povoljniju kupovinu u dućanima centra King Cross Jankomir!

image
Vedran Peteh/CROPIX

Nevio Pintar i Nikola Vudrag razgovarali su o projektu RezervArt, kojeg svjetski poznat kipar priprema u rodnom Varaždinu

Svjetski priznati hrvatski kipar Nikola Vudrag u rodnom gradu Varaždinu privodi kraju svoj dosad najambiciozniji projekt - RezervArt. Kako mu se iz imena dade razabrati, bit će to rezervat za sve ugroženiju vrstu poznatu pod nazivom hrvatski slobodni umjetnik. Misija RezervArta je sačuvati domaće umjetnike od istrebljenja i omogućiti im da dostojno žive od svog rada. Zvuči kao utopija, ali nakon što mi je opisao svoj put do međunarodnog uspjeha, pun filmskih obrata i zapleta, uvjeren sam da Vudrag dobro zna što radi i da će njegov RezervArt postati jedna od najpoželjnijih umjetničkih adresa u Hrvatskoj.

image
Vedran Peteh/CROPIX

Larisa Lipovac kuhala je s Ines Stipetić, koju je oduševila svojim kulinarskih vještinama

Zagrebačku plesačicu i koreografkinju Larisu Lipovac poznajem niz godina, divim se njenom scenskom izrazu, no tek sam nedavno shvatila da imam razloga diviti se i njenim kulinarskim postignućima. Larisa je prava kozmopolitkinja za štednjakom, s jednakom strašću pripravlja specijalitete orijentalne kuhinje, francuske, talijanske... a sve popraćeno zanimljivim začinima. Ipak, otkrila mi je, najčešće udovoljava željama 11-godišnjeg sina Grgur čiji je gastronomski ukus poprilično jednostavan. No, Larisa se nada da će i on s vremenom zavoljeti specijalitete svjetskih kuhinja, poput japanskog sushija, koji bi ona mogla jesti svaki dan.

image
Josip Jurčić

Josip Jurčić pripremio je posebnu poslasticu - Glorijin raskošni specijal o automobilima!

Od tatinog auta Isuzu Gemini, u kojem sam prešao prve kilometre, do današnjeg obiteljskog karavana, više ne mogu ni nabrojati sve modele koje sam vozio. Bio sam za upravljačima ljepotana vrijednih sto tisuća eura, ali i ‘krntija’ koje na tržištu ne vrijede ni tisuću kuna - no uvijek mi je bilo zanimljivo u svakome otkriti nešto što upravo to vozilo razlikuje od drugih. Tu sam znatiželju prenio i na uređivanje Glorijina priloga o automobilima, u nadi da će moju strast osjetiti i čitatelji.

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

GÉRALD MARIE Pad seksualnog predatora

BORIS JOHNSON Tata ga nije volio

ANGELO BECCIU I CECILIA MAROGNA Rastrošni kardinal i njegova dama

PUTOVANJE: JASMINA KOS Bospor pod maskama

FELJTON: SOFIA VERGARA I u koroni zarađuje milijune

Linker
15. travanj 2024 08:48