Nova Gloria IN

Uronite u veliko plavetnilo! Kreacije plavo-bijelih uzoraka kraljice su nove modne sezone

Modni trendovi ove sezone u znaku su Dalekog istoka. Osim što su se uzorci s kineskog porculana preslikali na odjeću, odjevne kombinacije ovog proljeća obogatit će vječni komad - kimono!

Modni trendovi imaju veliki utjecaj na uređenje interijera, no ponekad je i obratno, kao što je slučaj s kineskim porculanom. Vaze, tanjuri i šalice ukrašeni rafiniranim plavo - bijelim motivima cvijeća, lišća, životinja i mitoloških bića "preslikali" su se na tkanine za odjeću.

Odjevni predmeti sašiveni od takvih materijala ističu se iznimnom elegancijom pa se mogu nositi u najsvečanijim prilikama, a dotični je uzorak posebno popularan u resort kolekcijama za ljetovanje, te iznimno kompatibilan s modnim dodacima od prirodnih materijala: slame, špage i platna.

image

Plavo-bijeli motivi

XINHUA NEWS/PROFIMEDIA

Daleki istok vječno je vrelo modne inspiracije, pa vas u novoj Gloriji IN čekaju i najljepši komadi u stilu kimona, sjajnog modnog začina svakoj proljetnoj kombinaciji.

Nova Inica donosi i sve ostale aktaulne trendove iz svijeta mode i ljepote, poput cipela s otvorenom petom, odjeće i accessoiresa s motivom omiljenog ljetnog cvijeta- maka, kao i savjete kako prije odlaska na more dotjerati stopala u kućnoj radinosti, za sve ono beauty kampanjke koje su se zaboravile na vrijeme naručiti na pedikuru.

U ovim i brojnim drugim zanimljivim temama uživajte ovog vikenda uz Gloriju IN.

image

Nova Gloria In!

GLORIA IN
Linker
11. travanj 2024 06:44