Ne propustite!

Uvijek ispred svih: Nova Gloria IN otkriva nam novitete s Tjedana mode u Milanu i Parizu

Riječ je o trendovima za sljedeću jesen i zimu, no dobra je vijest da smo brojne hit komade muške garderobe u trgovinama pronašli već sada.

Posljednji siječanjski broj Glorije IN u znaku je jarkih boja: snagu žena modno naglašavaju upečatljive monokromatske kombinacije, a mušku slobodoumnost žuta, zelena, baby plava... Pritom, riječ je o trendovima za sljedeću jesen i zimu predstavljenim na Tjednima mode u Milanu i Parizu, no dobra je vijest da smo brojne hit komade muške garderobe u trgovinama pronašli već sada - od predimenzioniranih strogo krojenih jakni i kaputa s dvostrukim kopčanjem do meke pletenine i krzna. Zavirite u naš veliki shopping vodič za frajere!

PIŠEMO I O 'KOLORISTIČKOJ POBUNI', JER ŽENE VIŠE NE PRISTAJU BITI DIO ANONIMNE MASE, ŠTO POKAZUJU RIJEČIMA I DJELIMA, ALI I IZBOROM ODJEĆE KOJA PLIJENI PAŽNJU INTENZIVNIM BOJAMA!

image
PROFIMEDIA

Uvijek korak ispred su i Kristina Zorčić i Vesna Markanović, dizajnerice iz Petrinje koje unatoč razornom potresu prošlog prosinca nisu izgubile radni elan. Baš suprotno, otkrivaju kako im posao dane čini vedrijim, a svoje kreacije prodaju putem interneta.

Aktivnost na web platformama omogućila je pak Jani Kuvalji, umjetnici iz Banje Luke, da nova proljetna kolekcija njenog nakita “otputuje” na predstavljanje na Tjedan mode u New York. Ova akademska slikarica platno je, naime, zamijenila porculanom, od kojeg izrađuje naušnice i narukvice, a motivima iz prirode i 24-karatnom pozlatom ukrašava i detalje za dom.

Domaćica naše "najslasnije" rubrike je Dubrovkinja Ana-Marija Bujić, za koju je pokretanje internetskog bloga označilo početak profesionalnog života u gastronomiji.

Od tada je otvorila restoran i napisala tri kuharice, a s čitateljima Glorije IN podijelila je svoje omiljene recepte.

Neka vas priče naših sugovornika ohrabre u novim poslovnim i privatnim izazovima i uživajte u vikendu.

Do iduće subote,

Vaša Gloria IN

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
23. travanj 2024 13:46