POSEBAN PRILOG

Uz novi broj Glorije ne propustite: Knjižica s intrigantnim životnim pričama glumaca iz turskih sapunica

Novi broj magazina Gloria donosi poseban prilog sa svim detaljima iz života glumaca popularnih turskih serija kao što su "Sulejman Veličanstveni", "Ezel", "Istanbulska nevjesta", "Fazilet i njezine kćeri"...

Otkako je u Hrvatskoj potkraj kolovoza 2010. emitirana prva epizoda turskog serijala “Tisuću i jedan noć” s Halitom Ergençom i Bergüzar Korel u glavnim ulogama, koja je stotine tisuća gledatelja doslovce preko noći prikovala za male ekrane, gotovo da je nemoguće pobrojiti turske uspješnice koje su u proteklih devet godina postale neizostavan dio programa naših televizija. Od “Sulejmana Veličanstvenog”, “Ezela” i “Izgubljene časti” do “Istanbulske nevjeste” te “Fazilet i njezinih kćeri” gledatelji iz večeri u večer uživaju u kompleksnim ljubavnim pričama te suosjećaju sa sudbinama protagonista u nevjerojatnim dramskim zapletima kakvih ne nedostaje niti u stvarnim životima slavnih glumaca koji utjelovljuju te likove.

Sve o ljubavima, uspjesima i skandalima zvijezda turskih sapunica čitajte u posebnom prilogu koji vam darujemo uz novi broj Glorije, koji samo za svoje čitatelje donosi i pogodnost: Uz kupnju nadmadraca Dormeo Silver Plus 3 zone i Silver Plus 4+1 s 50% popusta, čitatelji Glorije dobiju na dar Dormeo 2u1 Colling jastuk.

Linker
19. travanj 2024 21:09