stiže nova gloria IN

Vrijeme je za ‘tešku modnu artiljeriju‘ - Najpoželjniji komad sezone je kratki top, otkrijte kako ga nositi sa stilom

Dotični komad apsolutni je hit, no zahtijeva čvrsto samopouzdanje ili čvrste trbušne mišiće, a u najboljoj verziji - oboje. U novom broju Glorije IN donosimo vam prijedloge outfita u kojima upravo taj odjevni predmet igra glavnu ulogu - u seksi, casual i poslovnom izdanju, ali i ostale vruće trendove sezone.

Opuštena elegancija retro komada s vichy uzorkom odgovara svim prigodama, pa ne čudi da je preplavila proljetne kolekcije, budeći u nama modnu nostalgiju. In su kockasta odijela i kompleti s pencil skirt suknjom, u stilu onih s revije modne kuće Rodarte, dok su kupaći kostimi vichy uzorka must have već godinama.

Kad su u pitanju modni dodaci, trgovine su preplavili detalji s “puf efektom”. Prošivene mekane zimske jakne dobile su svoj pandan u ljetnoj sezoni u obliku pojastučenih torbi i sandala, koje se sviđaju se i velikoj ljubiteljici modi Olji Vori, miljenici zagrebačkih street style fotografa. Supruga poznatog sportaša Igora Vorija u modnom leksikonu Glorije IN otkrila je zašto smatra da su Hrvatice (pre)opterećene modnim trendovima i što radi sa starom odjećom koju više ne nosi.

Dar uz novu Gloriju IN! 40 kupona s dodatnih 30% popusta na već snižene cijene u Designer Outletu Croatia

U novom broju Glorije IN upoznajte i zagrebačku dizajnericu Željku Haric, vlasnicu studija List Living, čiji su ljupki predmeti za dom pravi koloristički praznik za oči i dodatak koji će unijeti radost u vaš interijer.

Uživajte u vikendu i novom broju Glorije IN!

image
Gloria produkcija
Linker
19. travanj 2024 21:08