STIŽE NOVA GLORIA IN

Vrući trendovi i službena boja ljeta! Zablistajte u ležernim kombinacijama sunčanog tona

Nostalgičnim editorijalom koji se atmosferski vraća u prošlost, popularni modni dvojac ELFS ekskluzivno u Gloriji IN predstavio je svoju novu kolekciju Eden. Zakoračite u novu party sezonu u ženstvenim kreacijama koje odišu retro elegancijom.

Nakon dugog perioda u kojem su bazu naše garderobe činili „pokućni” odjevni predmeti, oživljena sezona društvenih događanja probudila je želju za glamuroznim kreacijama i ženstvenom elegancijom, kojoj je posvećen i atraktivni modni editorijal na stranicama Glorije IN.

image
DANIJEL GALIC

Kolekcijom „Eden” koju potpisuje modni brend ELFS dominiraju pastelne nijanse i krojevi koji ističu adute ženstvene siluete, te chic materijali poput brokata, buklea i čipke.

Novi broj donosi i ostale „vruće” trendove sezone, poput odjeće i dodataka od nitnastog materijala koji unose dozu ekstravagancije u ležerne odjevne kombinacije, te it komade iz „kraljevstva terakote”- boje pečene gline koja se urezala u kolektivnu svijest kao „službena” boja ljeta. Crijepovi dubrovačkih krovova obasjani suncem, američka pustinja Nevada po kojoj lutaju divlji konji...sve su to razglednice iz toplih predjela svijeta u kojima dominira boja terakote.

image
AVALON.RED/AVALON/PROFIMEDIA

Crvenkasto – smeđkasti tonovi ne prevladavaju samo modnim nego i beauty kolekcijama. U novom broju otkrijte sve novitete iz svijeta ljepote, kao i trikove za postizanje osunčanog izgleda bez puno muke i izlaganja suncu.

Ako pak čeznete za svježom dozom sunca i vikend izletom, Gloria IN predlaže vam zanimljivu kulturno-turističku turu po Primorsko-goranskoj županiji. Ruta „Putovima Frankopana” koja obuhvaća 17 kaštela i dvoraca te tri sakralna kompleksa istražuje uzbudljivo povijest plemiće obitelji Frankopan.

image
Gloria produkcija
Linker
22. travanj 2024 13:43