Nova Gloria IN!

Zavladao je 'zauzdani' konzumerizam: Jednostavnost i minimalizam kao zalog za bolju budućnost!

Novi broj magazina Gloria IN posvetili smo minimalizmu koji se proteklih mjeseci nametnuo kao nit vodilja u svijetu mode, ali i kozmetike. Donosimo vam prijedloge za vrijeme koje je pred nama.

Protekli mjeseci nagnali su nas na preslagivanje prioriteta, a iz hiperpotrošačkog stanja svijesti prebacili smo se u racionalniji 'način rada'. Taj 'zauzdani' konzumerizam jednako zaokuplja svijet mode i ljepote: nove kolekcije odjeće odlikuju se jednostavnim krojevima i monokromatikom - a mi vam u našem modnom donosimo najljepše odjevne komade koje ćete zasigurno nositi u ovoj, ali i sezonama koje dolaze.

Minimalizam je vidljiv i u kozmetici, jer u porastu je prodaja osnovnih njegujućih proizvoda, poput kreme za lice i ruke te čistača.

Zato smo napravili pregled novih i najkvalitetnijih preparata koji koži donose joj sve što joj treba - balans i dubinsku hidrataciju. Pandemijsko vrijeme uvjerilo nas je da izraz 'manje je više' zaista nije fraza - u novim njegujućim preparatima tako je manji broj brižljivo odabranih sastojaka, a prema novom standardu ljepote na cijeni je prirodni izgled, odjeća od kvalitetnih materijala i razvijena ekološka svijest. Zato smo ovaj broj posvetili svima koji žive tu filozofiju, poput gastro blogerice Maje Brekalo, koja je nedavno izdala kuharicu s veganskim receptima, a za čitatelje Glorije IN odabrala je dva koja bi se mogla svidjeti i najvećim mesoljupcima.

Pripremajući novi broj Glorije IN zavirili smo i u novootvorene dućane dizajnera Ivana Alduka, Aleksandre Dojčinović i Nataše Mihaljčišin kojima ni pandemija ni potres ni poplava u Zagrebu nisu slomili kreativni duh. Baš suprotno, motivirali su ih da u novim prostorima svojim kupcima ponude još kvalitetnije proizvode i ljepše iskustvo shoppinga. Isto nastojimo i mi svakim novim brojem, koji vas u paketu s Jutarnjim listom čeka na kioscima.

Do iduće subote...

Vaša redakcija Glorije IN

Novi broj magazina Gloria IN pronađite sutra na svim kioscima uz Jutarnji list ili online

U novom broju magazina Gloria IN čitajte i ove teme:

TOP LISTA Logomanija u modi

TREND Minimalizam u odijevanju

HIT KOMAD Kratke hlače

STILSKI SUD Julian Daynov na modnom radaru domaćih stručnjakinja

INTERIJERI Dobro došli u nove dućane hrvatskih dizajnera

IZLET Tura jaskanskim krajem

Linker
23. travanj 2024 00:13