Samo u novoj Gloriji IN

Zdravlje je u prirodi! Posvetite se boravku na svježem zraku - donosimo vam potrebnu motivaciju

Novi broj magazina Gloria IN posvetili smo zdravlju i jačanju dobrog raspoloženja! U jesenskim danima sklad uma i tijela najbrže se postiže kratkim izletima u prirodu, sezonskom hranom i neodoljivim sitnim radostima.

Baš zato što kišna razdoblja, uobičajena za jesen, uglavnom djeluju destimulativno kad je riječ o planiranju odlaska u prirodu, novi broj Glorije IN posvetili smo boravku na svježem zraku - u nadi da ćemo vas motivirati na pokret. Osim što su blagotvorni za tijelo, jednodnevni izleti melem su za um kojem dopuštaju da se resetira.

A malo predaha i rasterećenja svima treba u ovim neizvjesnim vremenima u kojima nam je briga o zdravlju postala prva i posljednja tema u danu.

image
Fotografija: iStock

U duhu "osobnosti" našeg shopping vodiča, donosimo vam pregled atraktivnih odjevnih predmeta za aktivnosti na otvorenom, kao i kozmetiku koja će ublažiti šokove koje koža doživljava prijelazom u hladnije godišnje doba te izlaskom iz ugrijanih prostorija na svjež zrak.

No, prije nego što se zaputite u neku prirodnu oazu, bez smoga i gužve, počastite se raskošnim doručkom po preporuci blogerice Edite Šimić. Iz svojeg berlinskog doma poslala nam je recepte svojih sezonskih favorita uz koje su jutra puno ljepša i - ukusnija.

Do idućeg broja,

Vaša redakcija Glorije IN

Novi broj magazina Gloria IN pronađite sutra na svim kioscima uz Jutarnji list ili online.

image
gloria in

U novom broju magazina Gloria IN čitajte ove teme:

TOP LISTA Hi-tech oprema za pustolove

NOVO MJESTO U showroomu Alija Mirze Mulabegovića

FOKUS Modna ikona Lily Collins

SHOPPING Torbe u bojama jeseni

KREATIVNA ZONA Stvari za ljubimce Ive Čoh

GASTRO Kraljevski doručak blogerice Edite Šimić

IZLET Dobar provod u Prekmurju

Linker
25. travanj 2024 06:25