ZARA
Mali trendseteri

Ovo je 15 najslađih komada za klince iz aktualne ponude high street brendova

Proljeće je pravo vrijeme da kvalitetnim, pristupačnim i trendi modnim kombinacijama osvježite ormar svojih mališana.

Proljeće je pravo vrijeme da kvalitetnim, pristupačnim i trendi modnim kombinacijama osvježite ormar svojih mališana.

Kada biraju odjeću za svoju djecu, roditelji prvenstveno žele da njihovi mališani nose nešto u čemu će im biti udobno, ali i ono što na određeni način odražava njihovu osobnost. Toga su svjesni i mnogi poznati brendovi koji svake sezone u svoju aktualnu ponudu uvrste sve više dječjih komada koji se ističu svojom kvalitetom, ali i dizajnom. S obzirom na to da nam se uskoro vraća proljeće, pretražili smo aktualnu ponudu dječje odjeće high street brendova i pronašli nekoliko favorita koji vam mogu poslužiti kao odlična inspiracija. Jedan od komada koji je neizostavan u svakoj sezoni, pa tako i ovoj, jesu klasične traperice. Posljednjih godina upravo su se hlače od bezvremenskog trapera pokazale kao ultimativni saveznik za savršen outfit, kako za nas, tako i za naše klince.

image

Zara traperice cargo stila (2,95 eura)/Zara ružičaste marine traperice (19,95 eura)/Zara sive traperice s podesivim unutarnjim pojasom (22,95 eura)/Zara plave traperice širokih nogavica (22,95 eura)

ZARA

Osim trendi traperica različitih boja i krojeva, proljeće ne može proći ni bez bazičnog t-shirta koji pristaje gotovo svim modnim kombinacijama, bez obzira na to je li riječ o kombiniranju s kratkim ili dugim hlačama, suknjom ili kombinezonom. Mi smo izdvojili nekoliko high street modela, a o kojim se točno majicama radi pogledajte u nastavku.

image

Zara prugasta kratka majica (9,95 eura)/Mango ružičasta majica (12,99 eura)/Mango tamnoplava majica kratkih rukava s printom (9,99 eura)/Mango bijela kratka majica (12,99 eura)

ZARA/MANGO

Kada vani malo zatopli, mnogi od nas okreću se haljinicama i kombinezonima koji nam uvelike pomažu da što lakše preživimo vrućine. Mnogi high street brendovi iz sezone u sezonu oduševljavaju komadima namijenjenima djeci, a prvenstveno se fokusiraju na kvalitetu njihove izrade i udobnost prozračnih materijala.

image

Zara smeđa haljina s uzorkom (22,95 eura)/Zara zeleni prugasti kombinezon (17,95)/Zara traper haljina sa zaobljenim ovratnikom (17,95 eura)

ZARA

Što se tiče obuće, proljeće je doba godine kada nosimo i tenisice i sandale, a ovog smo puta pronašli za svakog mališana ponešto. I dok su udobne, klasične tenisice nešto što im radije obuvamo za vrtić, školu ili odlazak u park, sandale su odličan komad obuće za posebne prilike kojih će upravo u ovoj sezoni biti sve više.

image

Zara ružičaste tenisice s mašnom (25,95 eura)/Zara kontrasne kožne tenisice (27,95 eura)/Zara svijetlosmeđe kožne sandale (32,95 eura)/Zara plave sandale od mrežaste tkanine (22,95 eura)

ZARA
Linker
26. travanj 2024 14:49