zara kolekcija

 ZARA
SHOPPING VODIČ

Ovo su najslađi dječji komadi za ljeto - i to na sniženju

Postoji li što bolje od biranja outfita za naše mališane? Ove sezone trgovine su preplavljene udobnim bazičnim komadima, kao i onima za formalna događanja.

Postoji li što bolje od biranja outfita za naše mališane? Ove sezone trgovine su preplavljene udobnim bazičnim komadima, kao i onima za formalna događanja.

Ljeto je vrijeme uživanja na suncu, druženja i bezbrižnih šetnji prirodom. Za sve to potrebna nam je odgovarajuća odjeća, a jednako tako i našim mališanima. U aktualnoj ponudi high street brendova trenutno traju sniženja, zbog čega smo odlučili izdvojiti nekoliko favorita za ljeto koje samo što nam nije stiglo. Jedan od komada koji su neizostavni kada je riječ o bilo kojem godišnjem dobu, pa tako i ljeto, jesu traperice. Bez obzira na to govorimo li o jeansu koji će nositi dječaci ili pak djevojčice, kolekcije nude brojne modele. Od širokih i baggy traperica pa sve do skinny i uskih krojeva, kakve će traperice vaši mališani odabrati ovisi isključivo o njihovim željama.

image

Zara traperice za djevojčice cropped flared (prije 19,95 eura, sada 12,99 eura)

ZARA
image

Zara traperice za dječake loose fit (prije 22,95 eura, sada 12,99 eura)

ZARA

Osim traperica, ne smijemo izostaviti ni kratke hlače. Bez obzira na to o kojem se materijalu radilo, riječ je o bezvremenskom komadu koji je sastavni dio dječje garderobe svakog ljeta. Udobne su i praktične, što ih čini omiljenim odabirom, kako za djevojčice, tako i za dječake.

image

Zara bermude za djevojčice s teksturom i džepovima (prije 22,95 eura, sada 10,99 eura)

ZARA
image

Zara komplet sweater majice i bermuda za djevojčice (prije 17,95 eura, sada 10,99 eura)

ZARA

Osim kratkih hlača, tu su i haljine koje su također jedan od trendi komada za svako ljeto. Osim toga što su laganijeg materijala i kao takve idealne kada vani nastupe visoke temperature, savršeno se uklapaju u svakodnevni styling naših najmlađih.

image

Mango pamučna haljina s printom (prije 29,99 eura, sada 22,99 eura)

MANGO
image

Zara plisirana haljina s naramenicama (prije 25,95 eura, sada 15,99 eura)

ZARA

Dječje sandale i natikače u ljetnim su danima odlična zamjena za cipele ili za tenisice. U njima vašim mališanima nije vruće, a ujedno su i udobne zbog čega ih mogu nositi u bilo kojim prilikama.

image

Zara ljubičaste natikače (prije 17,95 eura, sada 9,99 eura)

ZARA
image

Zara sandale s kamenčićima (prije 22,95 eura, sada 17,99 eura)

ZARA
image

Zara sandale od trapera i vinila (prije 25,95 eura, sada 15.99 eura)

ZARA
Linker
16. svibanj 2024 20:03