Tarik Filipović

 TOMISLAV PANCIROV
BECUTAN RADIONICA

Tarik Filipović o ulozi života: "Lako je biti otac, ali treba puno više da bi bio tata"

Becutanova radionica za roditelje okupila je renomirane stručnjake dr. Dianu Puževski, dr. Natka Becka i poznate roditelje Mirnu Medaković Stepinac, Stjepana Vukadina, Fabijana Pavla Medvešeka i prvog brend ambasadora Becutana - Tarika Filipovića.

Becutanova radionica za roditelje okupila je renomirane stručnjake dr. Dianu Puževski, dr. Natka Becka i poznate roditelje Mirnu Medaković Stepinac, Stjepana Vukadina, Fabijana Pavla Medvešeka i prvog brend ambasadora Becutana - Tarika Filipovića.

Roditeljstvo je zasigurno najvažnija i najljepša životna uloga s brojnim izazovima s kojima se susreću mame i tate od rođenja bebe. Koliko je ta uloga iznimno dragocjena uz brojne izazove, te iako se naglasak na brizi i njezi oko novorođene bebe uglavnom stavljao na stranu majke, sve više se uviđaju dobrobiti značaja i važnosti očeva te se ističe važnost aktivnog sudjelovanja u razvoju od samog rođenja bebe. Tate se na jedinstven način povezuju s novorođenom bebom, te sa svojom prisutnošću stvaraju neraskidivu povezanost koja traje cijeli život. Sve su to bile teme na ovogodišnjoj Becutanovoj radionici za roditelje koja se održala u Magnolija slasticama e uz poznate tate i brojne mame.

image

Tarik Filipović poručio je kako je za njega tata figura koju pamti kao najveći moralni i ljudski autoritet i uzor

NATKICA&CO. STUDIO

Sve o najljepšoj ulozi života - ulozi očinstva ispričali su Stjepan Vukadin, Fabijan Pavao Medvešek, dr. Natko Beck uz dr. Dianu Puževski i moderatora Mirnu Medaković Stepinac te posebnog gosta Tarika Filipovića, koji je ponosni prvi brend ambasador Becutana. "Kažu da je lako biti otac ali treba puno više da bi postao TATA! Figura koju ja pamtim kao najveći moralni i ljudski autoritet i uzor, sve propušteno u djetetovu odrastanju teško nadoknadiš, a dijete, kada čovjek postane, pamti puno toga što nisi propustio i to ga nerijetko određuje i usmjerava", objasnio je Tarik.

image

Becutanova radionica za roditelje

NATKICA&CO. STUDIO

Značaj i važnost balansa roditeljstva naglasio je dr. Beck: "Svi mi radimo greške, ali i učimo iz grešaka, trudimo se napraviti najbolje u tom trenutku. Važno je da se educiramo i da uviđamo gdje griješimo, jer nas to čini bolji očevima. Bitan je balans u roditeljstvu, očevi i mame trebaju ravnopravno sudjelovati od samog rođenja bebe", naglasio je.

Ovogodišnja Becutanova radionica imala je za temu ulogu očeva u odrastanju djeteta od najranijih dana, s naglaskom na izazove koje roditeljstvo nosi, a u kontekstu promicanja pozitivnog i ravnopravnog roditeljstva. Becutan je pozvao i poznate tate da kažu svoja iskustva o porodiljnom dopustu, te o povezivanju sa svojom djecom. "Svi su bili unisoni u stavu da je uloga oca u odrastanju izuzetno važna", poručila je renomirana pedijatrica dr. Diana Puževski. Becutan linija proizvoda namijenjena je njezi bebine i dječje kože, prepoznatljiva i s izgrađenim identitetom na hrvatskom tržištu.

image

Becuran radionica

NATKICA&CO. STUDIO

Više od 45 godina povjerenja i tradicije branda Becutan, prenose se s generacije na generaciju, a pritom se može istaknuti upravo njena besprijekorna kvaliteta. Formulacija svih proizvoda napravljena je po unikatnoj recepturi. Izrazito je blaga i nježna, štiti i njeguje kožu, a pritom doprinosi i jačanju njezine zaštitne funkcije.

image

Na radionici se razgovaralo o ulozi očeva u odrastanju djeteta

NATKICA&CO. STUDIO

Jedna od osnovnih karakteristika Becutan proizvoda je neutralna pH vrijednost, prilagođena vrijednostima zdrave dječje kože. Becutan proizvodi su klinički i dermatološki testirani i razvijeni u suradnji s pedijatrima i dermatolozima. Proizvode se u visoko kontroliranim uvjetima proizvodnje i primjeni GMP (Good Manufacturing Practice) standardima te ISO 9001 i ISO 14001 standardima za kvalitetu.

Linker
10. svibanj 2024 16:07