Profimedia, Planet
Outfit za koncert

Beyoncé u širokoj odjeći skriva figuru nakon porođaja, a izgleda sjajno

Slavna američka pjevačica na svojoj službenoj stranici objavljuje kolaže modnih kombinacija, a ovo su prve fotografije nakon rođenja blizanaca.

Najslavniji blizanci Rumi i Sir Carter na svijet su stigli 13. lipnja, a njihova majka Beyoncé (35) za prvi izlazak u javnost nakon porođaja odabrala je nešto šire komade. Bez obzira na to što je svoju figuru prikrila, izgledala je senzacionalno zabavljajući se na losanđeleškom koncertu sestre Solange.

31-7-2017

Beyonce at FYF festival 

Pictured: Beyonce, Image: 343529230, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet
Profimedia, Planet

Na FYF festival stigla je odjevena u majicu s kapuljačom i suknju peplum kroja s potpisom Kolumbijke Johanne Ortiz, a svoj je bež komplet upotpunila dizajnerskim modnim dodacima. Nosila je kožnati ruksak u milenijski ružičastoj boji talijanske modne kuće Gucci, čije komade često bira, te pletene flatform cipele britanske dizajnerice Stelle McCartney. Na koncert je stigla u društvu kćeri Blue Ivy (5) koja je također nosila majicu s kapuljačom.

beyonce.com

beyonce.com

Linker
23. travanj 2024 12:25