Profimedia, Press Association
BOJA STRASTI

Brie Larson u nijansi koja svima dobro stoji

Znate li da je boja strasti ona koja najbolje pristaje svima? S njom ne možete pogriješiti, a to zna i američka glumica Brie Larson koja je crvenim tepihom prošetala u haljini koju bi svatko poželio imati u svojoj garderobi.

- Crvena je boja koja se nalazi točno u sredini spektra i pristaje svim tonovima - objasnila je konzultantica za imidž Helen Venables iz House of Colour. Vrlo je važno da pripazimo na nijanse koje biramo jer imaju jako veliki utjecaj na naš izgled: možemo izgledati mršavije, mlađe, zdravije, ali nas mogu vizualno udebljati i učiniti da izgledamo umorno. I zato, kada ste u nedoumici - birajte crvenu, baš kao i Brie Larson za losanđelešku premijeru novog filma "Kong: Skull Island".

Brie Larson at the Premiere of Warner Bros. Pictures'
Profimedia, Uppa entertainment

S obzirom na to da je svečana premijera održana na Međunarodni dan žena, nije čudno da je oskarovka odabrala vatrenu nijansu koja je poznata i kao zaštitna boja tog dana. Crvena, pripijena haljina kuće Oscar de la Renta odlično je pristajala plavokosoj glumici koja ju je kombinirala sa satenskim salonkama, a ako vam njezina odlična modna kombinacija nije dovoljno uvjerljiva da napunite ormar komadima u boji koja najbolje pristaje svima - nadahnite se street style kombinacijama s ulica svjetskih metropola.

iMAXtree

Linker
19. travanj 2024 10:54