burberry.com
THE TALE OF THOMAS BURBERRY

Burberryjeva blagdanska kampanja najbolji je film koji nije snimljen

Svake godine, sve ranije i ranije, luksuzne modne kuće, trgovački lanci i druge velike kompanije natječu se u božićnim kampanjama. Srcedrapajući kratki filmovi sve su bolji i bolji, a sezonu je ove godine započela britanska modna kuća Burberry čiji će kratki film zasigurno probuditi emocije u vama.

Iza priče filma "The Tale of Thomas Burberry" stoji Matt Charman, režirao ga je Asif Kapadia, a glavne uloge igraju Domhnall Gleeson, Sienna Miller, Dominic West i Lily James. Kao što naziv implicira, film je fokusiran na ispunjen i izuzetan život osnivača britanske modne kuće Thomasa Burberryja, a prikazani su trenuci koji su najviše utjecali na formiranje luksuznog brenda.

"S obzirom na to da ovog Božića slavimo 160. godišnjicu, željeli smo ispričati priču o Thomasu Burberryju: pioniru, izumitelju, inovatoru i čovjeku koji je zaslužan za ikonski baloner. Ponosni smo što ćemo ovog Božića sa svima podijeliti "The Tale of Thomas Burberry". Njegov duh i vizija su još uvijek dio svega što radimo danas - izjavio je kreativni direktor Burberryja Christopher Bailey.

Pogledajte emotivan kratki film, prvu božićnu kampanju ove godine.

Linker
19. travanj 2024 02:42