POKLONI ZA POŽELJETi

Crna boja kao kraljica najsenzualnijih poklona ove sezone

Blagdansko vrijeme je stiglo, a s njime i kupovina božićnih poklona. Inspiracija za darovanje je nepresušna, a posebice kada je riječ o najpopularnijoj ''neboji'' – crnoj. Idealna je za kombiniranje, ali i potpirivanje mašte uz seksi kombinacije, a City Center one vam donosi najbolje komade.

Postoji uzrečica kako je svaki styling seksi ako se ispod njega nalazi senzualno donje rublje. Neodoljivi komplet gaćica i grudnjaka ukrašenih točkicama idealna je baza za svaki outfit u kojem ćete se osjećati poput prave samopouzdane kraljice! Bez obzira hoćete li nastaviti s malom crnom haljinom ili potpuno casual izdanjem košulje i traperica, dodajte malo raskoši pomoću detalja.

Glomazne viseće naušnice hit su već nekoliko sezona, a kombinacija zlata i crnog kristala neće ostaviti nikoga ravnodušnim. Upotpunite look za večernji izlazak pomoću crne clutch torbice koja također ima kristalni detalj, ovoga puta u vidu leptira. Za sam kraj, nanesite nekoliko kapi parfema La Petite Robe Noire Black Perfecto koji otkriva nevjerojatnu sexy fasetu.

Uz sve ove komade, dodatno možete začiniti poklon i City Center one poklon bonom kojim poklanjate shopping u više od 450 trgovina City Centera one Zagreb West, Zagreb East i Split. Poklon bon je dostupan za kupnju online ili na mjestu za informacije shopping centra. Pogledajte odabir savršenih poklona koje možete pronaći u City Centeru one, a za više inspiracije posjetite City Mix&Match.

Linker
20. travanj 2024 08:49