TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Top ili flop?

I ona zna pogriješiti: Psihodelični komadi na Jennifer Lopez baš i nisu najsretniji izbor

Iako nam uvijek privuče pažnju zbog odličnih komada koje nosi na neki svoj način, njezin posljednji modni odabir prilično je upitan.

Pop diva Jennifer Lopez poznata je po osebujnom modnom stilu te se ne ustručava nositi komade koje bismo mi rado zaobišle. Paparazzi je obično fotkaju u tajicama i kratkim topovima ili pak trenirkama. No, njezin posljednji odabir bio je prilično nespretan.

Riječ je o Ralph Lauren trenirci s tie-dye uzorkom na kojoj se ističu pomalo psihodelične boje.

Da se razumijemo, volimo mi i Ralpha Laurena i tie-dye i Jennifer, ali sveukupno gledano, ova kombinacija u povijesti J. Lo kombinacija i nije baš najsretnija.

'Zaveži i bojaj'

No, hajmo malo razjasniti što je točno tie-dye. U prijevodu znači "zaveži i bojaj", što točno opisuje tehniku kako se postiže ovakav print na odjeći. Prvi puta se spominje sredinom 60-ih u SAD-u te je vrlo brzo prihvaćen od stare subkultura poput hippijevaca.

Tijekom godina nekoliko puta se vraćaju na modnu scenu, a nosi se i dan danas. Osim što ga nalazimo u trgovinama, možemo se njime poigrati kod kuće pa od stare bijele majice napraviti novi fora komad.

08/09/2020 EXCLUSIVE: Jennifer Lopez is pictured wearing a head to toe tie-dye outfit in New York City. The 51 year old American actress clearly wasn't going to be missed in this outfit sporting a matching Ralph Lauren hoody and joggers paired with color coordinated Nike trainers and a matching mask. J.Lo was spotted arriving to a trailer for filming outside of a studio in NYC.



**VIDEO AVAILABLE**,Image: 551189075, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Jennifer voli biti u centru pažnje, a ovom trenirkom to je svakako i postigla.

Iako nas Jennifer ovim potezom baš i nije oduševila, moramo priznati da ostatak njezinog outfita "nije za baciti". Pod time mislimo na bijele Nike tenisice s nekoliko detalja u različitim bojama te pripadajuću masku. Osim toga, pjevačica nije izostavila ni sunčane naočale koje su također bile u sličnom tonu.

Da čujemo što vi mislite - sviđa li vam se njezin look i biste li nosili nešto slično?

Čitajte i:

J.Lo tvrdi da su zaslužni za ovakav ten: Krema od 185 kuna i piling koji se može kupiti i kod nas

Jennifer Lopez trebala je biti najsretnija žena na svijetu: 'Srce mi je malo slomljeno jer smo imali velike planove'

Netko je možda i gledao u tenisice J.Lo... ali baš nikome nisu promakle njezine blagdanske tajice

Linker
12. travanj 2024 21:49