Cool kombinacija

Ana Gruica Uglešić zablistala u komadu high street brenda: Žensko odijelo nikad nije bilo ovako zabavno

Splićanka je na modnom eventu odabrala odijelo upečatljive boje koje je kombinirala sa statement komadima nakita i torbom u ljubičastoj nijansi.

Glumica Ana Gruica Uglešić iskoristila je izlazak na jedno modno događanje kako bi zablistala u upečatljivom ženstvenom odijelu te pokazala svoju novu frizuru. Splićanka je na Instagramu podijelila dvije objave u kojima je pokazala kako je to izgledalo i prikupila mnoštvo lajkova i pozitivnih komentara. Posebno je sretna, kaže, što je konačno neka takva svečanost organizirana baš u Splitu.

"Onda sam sama sebi baš bila chic, ne samo zbog plavog tirkiznog Zara odijela, nego i zbog predivne, nove boje kose zbog koje se isplatilo sjediti od 8:30 ujutro", među ostalim je napisala Ana, otkrivši tako odakle joj upečatljivi, satenski komad.

Lagano oversized odijelo sa širim nogavicama i klasičnim sakoom, glumica je nosila tako što je rukave ležerno podvrnula. Ispod Zarina odijela, pak, nije imala košulju, no zato je na vratu nosila nekoliko statement ogrlica s cirkonima i svjetlucavim kamenčićima. Na nogama je imala otvorene srebrne sandale, a u cijelu priču idealno se uklopila i lila torba brenda My Lovely Bag.

Čitajte i: Ana Gruica Uglešić pohvalila se vlastitim dizajnom: ‘Otišla sam u dućan s materijalima, dugo prevrtala dućan i našla‘

Zabavno i cool

Povodom 10. obljetnice rada My Lovely Bag priređen je event koji je oduševio Gruicu Uglešić, koja je pritom istaknula značenje prijateljstva s osnivačicom brenda Marijom Perić.

"Ta divna ženska energija… Ta radišna, uspješna, lijepa žena Marija... Posebno mi je drago, jer sam s ovim brendom od samih početaka. Pa moja cool Paris baby model torba...", napisala je Ana otkrivši kojeg je modela njezina My Lovely Bag koji je odlično zaokružio ovaj outfit.

Glumica je pokazala kako i odijela mogu itekako ženstven komad, koji ne mora biti strog i poslovan, nego i zabavan - zahvaljujući modnim dodacima koji cijelu priču pomiču u smjeru večernjeg outfita sa zabavnim twistom.

Linker
24. travanj 2024 14:52