Stilske igre

Anica Kovač ponovno osvaja špicu: Genijalan detalj učinio je njezinu ležernu kombinaciju pomalo buntovnom

Nakon što je ovih dana proslavila kćerin 18. rođendan, bivša manekenka i missica uzela je neko vrijeme za sebe kako bi u miru šopingirala. Iako se ne voli baš isticati, ovoga puta bilo ju je teško ne zamijetiti, posebice zbog zgodnog ukrasa na njezinim hlačama.

Bivša Miss Hrvatske Anica Kovač provodi proljetne dane u rodnoj zemlji, a jedna od najdražih razonoda joj je shopping u trgovinama domaćih dizajnera. Tako su je naši fotografi uhvatili kad je taman izašla iz novootvorenog butika dizajnerice Aleksandre Dojčinović kojeg je otvorila u Ilici.

image
Anica Kovač bila je u shoppingu kod domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović.
CROPIX

Anica je bila dobro raspoložena i spremno je pozirala pred objektivom, a mi nismo mogli ne zamijetiti njezin šik outfit. Bijelu traper jaknu isfurala je na običnu crnu majicu i neobične kožnate hlače. Naime, krasio ih je jedan vrlo simpatičan detalj - metalne perlice koje su se iz daljine činile kao točkice.

image
Neobične kožnate hlače nosile su cijeli look.
CROPIX

Čitajte i: Anica Kovač stigla u Zagreb! Pobjednički look krije mnoge sezonske hitove, sve ih možemo lako uklopiti u naš stil

Na ovu casual kombinaciju obula je omiljene Nike tenisice koje smo mogli već nekoliko puta vidjeti na njoj. Često ih uklopi s raznim komadima, a završni dojam je svaki puta odličan.

image
Zagreb, 12.06.2021.
Poznati na spici.
Na fotografiji: Anica Kovac.
Foto: CROPIX
CROPIX

Inače, najstarija kći Anice i Roberta Kovača, Leticija, proslavila je 18. rođendan, a majka joj je priredila veliko slavlje u Zagrebu. Iako Leticija ima zaključan Instagram profil, Bela make-up studio, objavio je fotografiju Letizije nakon šminkanja za party.

Cure su mladoj slavljenici napravile glam look koji je uključivao dobru podlogu, konture, definirane obrve, jače naglašene oči sjenilom i umjetnim trepavicama te ruž u neutralnoj nijansi.

Uz Letiziju, Anica je u braku s bivšim nogometašem dobila još dvoje djece - kćer Viktoriju i sina Marka, a svi već nekoliko godina žive u Monacu, gdje Robert Kovač radi.

Linker
19. travanj 2024 02:20