MODNO NEPOGREŠIVA

Dama u crvenom: Severina održala modnu lekciju na Maldivima u dugoj pripijenoj haljini

Pjevačica je oduševila pratitelje na Instagramu posljednjom objavom na kojoj pozira bosonoga u pripijenoj haljini vibrantne boje kakvu nose samo modno odvažne dame.

Osim kao glazbena diva, Severina je poznata diva i u modnom svijetu gdje redovito održava lekcije nepogrešivim modnim odabirom. I dok na društvenim mrežama već dugo viđamo zimske stajlinge i slojevite modne kombinacije, Severina se opire hladnom i tmurnom vremenu pa trenutno boravi u toplijim krajevima odakle posljednjih dana časti pratitelje na Instagramu fotografijama u ljetnim outfitima.

Pjevačica kao vječna modna inspiracija sada je na Instagramu podijelila fotografiju s Maldiva gdje u bajkovitom okruženju pozira bosonoga u dugoj crvenoj pripijenoj haljini švicarskog brenda Jaliza Couture kojom je istaknula zavidnu liniju.

Čitajte i: Nakon iznimno teškog perioda! Severina napokon ima razloga za veliko slavlje!

U jarkoj crvenoj boji Severina je još jednom pokazala modnu odvažnost, a haljinu je uparila s tek nekoliko decentnih narukvica.

"Veliko plavetnilo i crvena haljina", napisala je kratko Severina u opisu fotografije koja je brzo prikupila više od 28.000 lajkova.

Čitajte i: ‘Vratilo se dite materi‘: Severina uzbuđeno dala do znanja da je sin moguće opet s njom, no što kažu odvjetnici?

"Prelijepa", "Dobra haljina", "I ja bi ovu haljinu", "Dama u crvenom", "Zračiš poput sunca", "Zgodna žena" - samo su neki od komplimenata Severininih obožavatelja oduševljenih svakom njezinom objavom.

Linker
14. travanj 2024 06:29