LEŽERNO, A EFEKTNO

Eva Mendes krade poglede i u ležernom izdanju: Zablistala u jednostavnoj haljini cvjetnog uzorka

U jednom od rijetkih pojavljivanja u javnosti, nekadašnja glumica Eva Mendes ponovno je pokazala kako su godine samo broj te da zablistati može i u sasvim ležernoj modnoj kombinaciji.

Od kada se povukla iz svijeta glume, Eva Mendes rijetko se pojavljuje u javnosti. Ipak, svaki put kada ju paparazzi uhvate ona dokaže da su godine samo broj.

image
Dugu cvjetnu haljinu Eva je iskombinirala sa smeđom torbom u dvije nijanse.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Pažnju plijeni i u ležernom izdanju

U poprilično ležernom izdanju u dugoj haljini cvjetnog uzorka koju je iskombinirala s ove sezone posebno popularnim natikačama na punu petu boje kože, Eva je pokazala figuru koja gotovo da se i nije promijenila od vrhunca njezine karijere kada je prozvana jednom od najljepših žena svijeta.

image
Eva Mendes nije se uspjela sakriti iza crne maske.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Bez obzira na to što je na licu nosila crnu masku, Eva nije prošla neopaženo, a čitavu modnu priču zaokružila je velikom torbom u dvije nijanse smeđe boje.

image
Od obuće je Eva odabrala natikače u boji kože.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Oglasila se Eva Mendes! Otkako se povukla iz javnosti, glumica uživa u mirnom obiteljskom životu

Krajem devedesetih Eva se pojavila u popularnim videospotovima Willa Smitha i Pet Shop Boysa gdje su je agenti za talente zapazili - odakle je i započela njezina karijera. Unatoč velikom uspjehu koji je postigla, nakon što je na setu filma "Grijesi očeva" 2011. godine Eva upoznala Ryana Goslinga s kojim se u strogoj tajnosti vjenčala, odlučila je napustiti glumu. Objasnila je kako je tome razlog majčinstvo - kojem se odlučila posvetiti u potpunosti. Glumi će se, rekla je tada, posvetiti kada jednog dana djevojčice budu zrelije i kada im majka bude manje potrebna. Eva je svoje curice dobila u četrdesetima - Esmeraldu je na svijet donijela s 42, a Amandu s 44 godine. Buduć ida je dotad bila potpuno posvećena karijeri, donijela je odluku da četrdesete posveti obitelji - i čini se da joj takva odluka baš godi.

image
Eva i Ryan su se upoznali 2011. godine.
BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK
Linker
18. travanj 2024 22:31