Tarik i Lejla Filipović
 Promo
Šarmantan i zaigran

I mi ga želimo u ormaru! Lejla Filipović osvaja Zagreb u savršenom komadu za posljednje dane ljeta

Bivša misica nekoliko mjeseci je uživala na moru, a sada se vratila u glavni grad. Iako su se mnogi već krajem osmog mjeseca pozdravili s ljetom, Lejla ne odustaje od tipičnih ljetnih stajlinga, a nas je osvojila idealnom haljinom za kraj sezone.

Nakon dugog toplog ljeta i zasluženog odmora na moru, Lejla Filipović se vratila u Zagreb te trenutno uživa u posljednjim trzajima tople sezone. Bivša misica i supruga glumca Tarika Filipovića iskoristila je sunčan dan da isfura predivnu dugu haljinu s cvjetnim uzorkom koja je savršena za kasno-ljetni stajling.

Svijetloplava boja haljine odlično pristaje njezinom tenu, a vezanje na ramenima i opušteni kroj daju joj dozu šarmantnosti i zaigranosti. Lejla ju je uparila s nježno ružičastim natikačama i torbicom u istoj nijansi, a nije izostavila ni velike sunčane naočale.

Inače, riječ je o haljini s potpisom domaće dizajnerice Anite Pokrivač, a takav tip haljine idealno će nadopuniti podignuta frizura poput punđe i velike okrugle naušnice.

Uvijek vrhunski dotjerana

Lejla je ovo ljeto provela u svojoj vili u istarskim Rakovcima, gdje je ugostila i prijateljice. Fanove na Instagramu redovito je častila fotkama iz istarskog raja, ali i zanimljivih kupaćih kostima koje joj laskaju figuri.

Jedan dan je nosila jednodijelni kostim s rezanim dijelom, dok je drugi dan na plaži provela u šarmantnom točkastom bikiniju s vintage štihom.

Njezin suprug Tarik nedavno je za magazin Gloria otkrio čime je svakodnevno osvaja i nakon 13 godina braka: "Humorom. Ako se ne nasmijemo zajedno desetak puta dnevno, dan mi nije ispunjen".

Čitajte i:

Lejla na plaži poput pin-up djevojke, i druge ljepotice još uživaju na odmoru

Lejla Filipović u hit haljini za ljeto koja je na sniženju: Klasika i elegancija za večernji izlazak

Lejla Filipović uživa u svojoj oazi iz snova: Njezin jednodijelni kupaći kostim ove sezone žele nositi svi

Razotkrivanje Tarika Filipovića: Evo kako svaki dan iznova osvaja svoju suprugu Lejlu

Linker
20. travanj 2024 09:49