stilski sud

‘James Bond‘ pod oštrim sudom domaćih modnih kritičara: Je li sako s premijere - najbolje izdanje ikad ili totalni flop?

Britanski glumac Daniel Craig na premijeri filma ‘Za smrt nema vremena‘ pojavio se u plišanom sakou. Je li to bio pogodak ili promašaj? Evo što misle hrvatski dizajneri.

Ana Maria Ricov

Ružičasti plišani sako je vrlo neobičan izbor za Daniela koji je vrlo muževan tip. Za takvo izdanje ipak je potrebno imati pomalo ekscentričan i artistički duh kako bi takva kombinacija izgledala dobro.

Antun Aščić

Ovo je možda najeklektičnije izdanje glumca kojeg smo navikli vidjeti uvijek u klasičnim plavim ili crnim odijelima. No, nažalost, promjena je neuspješna, jer izgleda isforsirana. Boja sakoa mu ne laska, a rukavi su previše podvinuti, što stvara dojam da su preuski i prekratki. Ukratko, Daniele, vrati se u crno.

image
Daniel Craig u ružičastom sakou bio je senzacija na premijeri novog filma o Jamesu Bondu.
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL PROFIMEDIA

Čitajte i: Grimizni baršun za oproštaj od uloge života: Na premijeri Jamesa Bonda uz nepogrešive dame, zablistale i muške zvijezde

Andrijana Subotić Pjajčik

Za Bonda 21. stoljeća Daniel izgleda previše vintage. Ne sviđa mi se kombinacija ovog sakoa i hlača - izgleda mi kao da je došao na promociju novog filma o Dorianu Grayu, dokonom bogatašu iz romana Oscara Wildea s kraja 19. stoljeća, a ne o akcijskom junaku Jamesu Bondu.

image
GLORIA
Linker
25. travanj 2024 16:02