LJETNA INSPIRACIJA

Još niste našli kupaći kostim? Donosimo pet modela badića s kojima ove godine ne možete pogriješiti

Ako još niste kupili badić ili u moru modela ne znate koje uzeti na ljetovanje, donosimo pet modela badića s kojima nikako ne možete pogriješiti!

Svako ljeto piše neku novu priču, a u skladu s tim mijenja nam se i naš modni ukus za plažu. Novi modeli badića viđaju se svake godine u skladu s modnim trendovima, no postoje i vječni klasici koji se godinama vrte na top ljestvicama popularnosti i s kojima jednostavno ne možete pogriješiti. Ako još niste kupili kupaće kostime za ovu godinu ili je krajnje vrijeme da obnovite ljetnu garderobu, inspiraciju nađite u jednom od sljedećih modela koje smo izdvojili iz popularnih trgovina.

Čitajte i: Opremite se za ljeto! Provjerite trendi komade hit brendova kojima nećete moći odoljeti!

Rebrasti modeli

Nabori na odjeći često se vraćaju u modu, a što se tiče kupaćih kostima, godinama se trend ne mijenja dok nove boje i uzorci samo obogaćuju izbor.

image
MANGO

Na plažama viđamo i jednobojne i varijante s različitim uzorcima, a važno je samo da odaberete model koji vama najviše odgovara ističući ono što želite. Ovisno o tome osjećate li se udobnije u varijanti dvodjelnog badića ili jednodjelnog, u nastavku nađite inspiraciju.

image
MANGO

Nabrani trokutići

Vječni modni klasik kojeg viđamo na plažama su badići s tankim vezicama i nabranim "trokutićima" za gornji dio, a najbolje se kombiniraju uz gaćice s tankim vezicama, po mogućnosti, jednakog uzorka ili boje. Maslinasto zelena boja popularna je među badićima, pa gornji dio takve boje savršeno pristaje uz, primjerice, crni donji dio.

image
H&M
image
CALZEDONIA

Čitajte i: Ova dva ljetna trenda su naprosto neodoljiva: Sjajno štite kosu i lice od sunca, a uz to izgledaju vrlo šik

Sportski top

Možda najudobnija varijanta kupaćih kostima su oni sportski koji se ne vežu ni ne kopčaju, pa se možete osjećati potpuno sigurno. Kako je mnogima sport postao način života, tih modela je sve više i u raznim varijantama, a omogućuju potpuno sigurno i samopouzdano uživanje u morskim radostima.

image
CALZEDONIA
image
H&M

Gaćice V kroja

Kako se u modu vraćaju devedesete, tako taj trend nije obišao ni badiće, među kojima su u posljednje vrijeme posebno popularne gaćice V kroja. Jednobojne, s uzorkom, raznih materijala - sve po vašem ukusu, a mogu se kombinirati uz gotovo sve modele gornjih dijelova badića.

image
CALZEDONIA
image
+
H&M

Bez naramenica

image
ABOUT YOU

Odlična varijanta za one koji žele potamniti bez "bijelih crta" su badići bez naramenica koji daju poseban osjećaj slobode na plaži. Kao i ostale modele, s obzirom na to da je riječ o vječnom klasiku, možete ih kombinirati s donjim dijelovima raznih vrsta, uzoraka i boja - ovisno o vašem ukusu.

Linker
18. travanj 2024 04:23