Tihana je pokazala zavidnu liniju...
 facebook
Kakav stav

Kao manekenka nosila je jednodijelni kupaći, a sada u 70-toj nosi bikini - samo jedan detalj je isti...

Ne zna se je li Tihana Harapin Zalepugin više oduševila fotografijom od danas ili onom iz prošlosti...

Vlasnica modne agencije Talia Models Tihana Harapin Zalepugin u Vrisniku na Hvaru osjeća se kao kod kuće, a za otok je vežu posebna sjećanja. U danima koji dolaze poznati supružnici Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin slave svoje rođendane, a sljedeće godine bit će posebnog slavlja. Suprug Saša proslavit će 90. rođendan, a ona 70. rođendan.

"Hvar je za mene i Sašu 'naš otok' jer smo se tamo upoznali 1975. godine, dok sam ja radila kao manekenka, a on kao režiser. Tu smo se zapazili, a ljubav se dogodila 14 godina kasnije te smo se vjenčali 1992. godine", otkrila nam je bivša manekenka koja svako ljeto uživa u miru i prirodi otoka.

Na radost svih Tihaninih obožavatelja objavila je fotografiju iz prošlosti i onu od danas na kojoj ima iste žute natikače.

privatni arhiva
Slavni supružnici na ljetovanju...

"Samo su nanule odoljele vremenu... Za koji dan dođe i mojih 69...", napisala je Tihana i objavila fotografiju iz prošlosti i onu od danas. U mladosti je nosila jednodijelni badić, a danas nosi bikini.

"Prije jednodijelni, a sada bikini...", stoji u jednom komentaru koji je mnoge nasmijao, a time su Tihani poručili da joj status na društvenim mrežama ne drži vodu. Iako Tihanu često vidimo u tamnim outfitima, na moru je više sklonija onim vedrijim...

facebook
Tihana je pokazala zavidnu liniju...

Najprije je sama bila model, a onda je otkrila Branku Bebić Krstulović, Anicu Kovač, Anđu Marić, Vanju Rupenu i Lejlu Filipović, a danas je ponosna i na karijeru Valerije Šestić, Anite Dujić, Petre Friganović i Kristine Šalinović, za koju je odmah znala da će osvojiti svjet.

'U doba moje mladosti u Zagrebu su postojale dvije modne agencije, a tržište je bila cijela Jugoslavija. Od zarađenog novca kupila sam auto, svu tehniku za stan, putovala po svijetu i još stavljala na knjižicu. Kamera mi je uvijek bila jača strana pa sam snimila uistinu mnogo TV reklama i kataloga', rekla je jednom prilikom za magazin Gloria.

Čitajte i:

Poruka Tihane Harapin Zalepugin svima grije srca: 'Sve vas volim i sve je manje onih koje ne volim'

Tihana Harapin Zalepugin i suprug Saša: 'Slavimo na mjestu gdje smo se upoznali prije četiri i pol desetljeća'

Tihana Harapin Zalepugin sa 66 godina u badiću izgleda senzacionalno

Linker
13. studeni 2020 14:10