DIZAJNER OTKRIVA

Mia Dimšić u dosad neviđenom izdanju: ‘Nastupat će u složenom stajlingu i monokromatskom looku‘

Aleksandar Šekuljica koji uz Ivana Tandarića stoji iza brenda Elfs, otkrio nam je detalje outfita pjevačice za nastup na ovogodišnjoj Dori.

Jedna od četrnaest natjecatelja na ovogodišnjoj Dori, Mia Dimšić ne skriva uzbuđenje oko nastupa s pjesmom "Guilty Pleasure". Još je prije dva dana na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u crveno-crnoj modnoj kombinaciji pa je pozvala pratitelje da prate njezin nastup večeras u prijenosu jednog od najvećih glazbeno-scenskog spektakla a HRT-u.

Osječka pjevačica i kantautorica za Instagram Story pozirala je u jednostavnoj zelenoj trenirci s potpisom jednog od najpopularnijih hrvatskih brendova Elfsa, čiju će kombinaciju nositi večeras.

Čitajte i: ‘Doritosi‘ nastupaju! Nepoznati detalji o svim našim finalistima na Dori 2022.

Mia će nastupati u kompletu - složenom stajlingu na kakav od nje nismo navikli. Iz Elfsa su nam otkrili da je u pitanju neopterećen mladenački stajling primjeren njenoj pjesmi i publici.

"Bilo bi super kad bi Mia tako predstavlja Hrvatsku, jer bi bila drugačija od svega što smo do sada vidjeli. Super je imidž cure s gitarom jer je nešto drugačiji, a i njezina pjesma je super, suvremena, u skladu s njenim izgledom", otkrio nam je Aleksandar Šekuljica koji stoji iza brenda Elfs.

image

Višestruka je dobitnica Porina.

VOJKO BASIC

Dodao je i da će pjevačica nositi monokromatski look, no detalje je ostavio za iznenađenje.

"Mogu reći da će izgledati senzacionalno jer u pitanju nije nešto jednostavno - ima svega i super funkcionira... Mi smo jako zadovoljni, stvarno lijepo izgleda", zaključio je dizajner koji je kreaciju uz Ivana Tandarića radio personalizirano za Miu u skladu s njenom pjesmom.

Mlada glazbenica višestruka je dobitnica Porina, osim pop balada snima i duhovne pjesme s kršćanskim glazbenim sastavom Emanuel, a prošle se godine predstavila i autobiografskom knjigom ‘Cesta do sna’ u kojoj je opisala svoje odrastanje i glazbeni put.

image

Mia Dimšić Večeras nastupa na Dori s pjesmom "Guilty Pleasure".

EMICA ELVEDJI/CROPIX

Čitajte i: Dok biramo pjesmu koja će nas predstavljati u Torinu, zvijezde večeri pripremaju iznenađenje

Njezin i nastupe ostalih natjecatelja pratite večeras od 20:10 na Prvom programu Hrvatske televizije.

Linker
23. travanj 2024 22:38