Možete i vi!

Modna inspiracija tjedna: Alessandra Ambrosio samo jednim potezom pretvorila je običan badić u komad za party

Slavna manekenka provela je jako puno vremena uz modne dizajnere i stiliste te pokupila sve njihove trikove. Zato nije ni čudo što vrlo lako kombinira različite komade i od onih najobičnijih može napraviti pravo modno remek-djelo.

Premda je navršila četrdeset, brazilska manekenka Alessandra Ambrosio i dalje voli partijati u klubovima.

Stoga je objeručke prihvatila ponudu da dođe na otvorenje kluba na hotelskoj plaži u Las Vegasu, prilikom kojeg je pokazala da joj šesnaest mjeseci pandemije i prisilnog nerada nije naštetilo ni psihički, a još manje fizički.

image
Supermodel Alessandra Ambrosio
SETH BROWARNIK/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Besprijekornu je liniju, naime, istaknula uskom kožnatom minicom mikro dužine koju je kombinirala s jednodijelnim badićem, a stajling je upotpunila krupnim nakitom i atraktivnim natikačama od prozirnog materijala.

Čitajte i: Vječni klasik ležernog stila ne pita za godine: Kombinacija u kojoj Victoria Beckham i Hailey Bibeber izgledaju kao sestre

Sjajni komadi s metlaik odsjajem ili pak oni sa šljokicama i fliterima, uvijek su dobar komad za partijanje, pogotovo ako je ostatak outfita jednostavan.

Čak i običan jednodijelni badić može poslužiti kao bodi te se samo jednim potezom pretvara u idealan komad za ljetne večeri!

image
Suknja Aboutyou.hr 599 kn.
Aboutyou
image
Kupaći Calzedonia 315 kn.
CALZEDONIA
image
Natikače Steve Madden 929 kn.
STEVE MADDEN
image
Ogrlica Zara 119,90 kn.
ZARA
image
Model Levi’s Ghetaldus 696 kn.
GHETALDUS
image
Zlatna narukvica Damiani Mamić 1970 cijena na upit.
MAMIĆ
Linker
24. travanj 2024 16:07