Kate Middleton

Ponovno veličanstvena! Kate Middleton nosi trend sezone: Odjenula haljinu koju je već ‘pokazala‘ prije dvije godine

Da je zelena apsolutni modni imperativ ove sezone dokazala je i vojvotkinja od Cambridgea, kada se sa suprugom pojavila na humanitarnom događaju u Royal Albert Hallu u Londonu.

Princ William i Kate Middleton, vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea, u četvrtak navečer pojavili su se na Royal Variety nastupu u Royal Albert Hallu u Londonu. Vojvotkinja je zablistala u tamno-zelenoj haljini sa šljokicama dizajnerice Jenny Packham, a i u toj je prilici pokazala kako reciklirajuća moda nije samo trend, već njezin modni imperativ. U posljednje vrijeme vadi komade iz ormara stare i desetak godina, a ovu je zelenu haljinu nosila prije dvije godine u službenom kraljevskom posjetu Pakistanu.

Da voli svjetlucave modne kombinacije koje nikako ne mogu proći nezapaženo dokazala je i na londoskoj premijeri Jamesa Bonda, filma "Za smrt nema vremena" kada je odjenula zlatnu haljinu sa šljokicama.

image

Kate Middleton

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Uz haljinu, iskombinirala je kožnu torbicu u istoj boji, također dizajnerice Jenny Packham, a obula je srebrne sandale na petu. Valovita kosa počešljana na jednu stranu, oči naglašene crnom olovkom, ružičasti ruž te Missoma zlatne naušnice koje je već nosila nekoliko puta, dodatno su naglasile njezinu veličanstvenost. Humanitarni događaj na kojem se prikuplja novac za brojne zabavljače i komičare treće dobi diljem Ujedinjenog kraljevstva, prenosio se na televiziji stoga je kraljevski par morao paziti na svaku sitnicu. Jednako glamurozno je izgledao i William, koji je odjenuo klasičan crni smoking.

S kraljevskim parom bili su i Kateini roditelji, Carole i Michael Middleton te brat James sa svojom novom suprugom Alizée Thevenet.

Kate i Williamu ovo je četvrti put da su nazočili svečanom događaju, prvi put je to bilo 2014. godine, zatim 2017., 2020. je bilo virtualno zbog pandemije i nemogućnosti održavanja te sada u četvrtak.

image

Kate Middleton i princ William

BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na humanitarnoj večeri nastupali su Ed Sheeran, Rod Stewart, glumačka ekipa "Matilde The Musical", "Anne Marie", "Years and Years", glumačka ekipa "Cirque du Soleil", James Blunt, glumačka ekipa "Moulin Rouge The Musical" i njemačka akrobatska skupina "The Messoudi Brothers".

Čitajte i: Zlatna djevojka na crvenom tepihu: Kate Middleton zasjenila sve na premijeri filma o Jamesu Bondu

Linker
18. travanj 2024 03:59