MLADA MAMA

Sementa Rajhard zablistala na špici: Prošetala u ležernom izdanju i suknji koja je trenutno visoko na ‘in‘ ljestvici!

Zarazan osmijeh kakav ima Sementa ne može proći neprimijećeno, pa je ovoga puta "uhvaćena" na zagrebačkoj špici u dobitnoj modnoj kombinaciji!

Pencil traper suknja savršeno se uklapa u ljetne modne kombinacije, a dobitnu je ovoga puta na zagrebačkoj špici prošetala pjevačica i glumica Sementa Rajhard!

Čitajte i: Sementa Rajhard o prvim mjesecima majčinstva: 'Dijete me umori, ali jednoga se moramo držati'

Poznata scenska umjetnica Sementa Rajhard odlučila je prošetati špicom u pencil traper dugoj suknji s prorezom sa stražnje strane koju je iskombinirala s Gucci majicom na print.

image
Pencil traper suknja savršeno se uklapa u ljetne modne kombinacije.
CROPIX

Opuštena punđa i ravne natikače kakve su ove godine posebno popularne, dodatno su začinile Sementin "look". Malena torbica preko ramena i sunčane naočale savršeno su se uklopile u čitavu priču, baš kao i osmijeh koji Sementa ne skida s lica.

image
Sementa je suknju iskombinirala s majicom na print!
CROPIX

Prije više od godinu dana, mlada glumica postala je mama malenoj Stelli. Kao i svim majkama koje su rodile za vrijeme pandemije, i Sementi je taj period bio stresan, no jednom nam je otkrila kako se zahvaljujući rutinama koje njeguju ona i Stella, dobro snalazi!

image
Glumica i pjevačica osmijeh ne skida s lica!
CROPIX

Čitajte i: Slavlje rođendana nekad i sad: Sementa Rajhard dvjema fotkama svima izmamila osmijeh na lice

Nedavno je objavila fotografiju malene kćerke koja uživa na plaži, a vjerujemo da se u ulozi mlade majke i više nego dobro snalazi!

"Stellica je preslatka", "Mamina curica", "Preslatka je", samo su neki od komentara ispod objave.

Linker
22. travanj 2024 23:28