Rosie Huntington-Whiteley Instagram
Ako vam nedostaje inspiracije

Šest modnih lekcija slavne manekenke: Rosie Huntington-Whiteley ima najbolji zimski stajling koji lako možemo kopirati

Jedna od modnih ikona čiji nas stil uvijek inspirira i potiče da se i same odvažimo na kombiniranje klasike i modernih komada jest manekenka Rosie Huntington-Whiteley. U posljednjoj objavi na društvneim mrežama ponovno je pokazala svoj instančan smisao za modu i olakšala nam slaganje zimskih kombinacija.

Slavna manekenka Rosie Huntington-Whiteley (32) u moru poznatih dama ističe se svojim stilom koji odiše jednostavnošću, elegancijom i uspješnim spojem klasičnih i modernih komada. Na Instagramu s fanovima često dijeli svoje svakodnevne modne kombinacije koje uvijek izazivaju pozitivne komentare i nosive su u svakoj prilici.

U zadnjoj objavi podijelila je fotografije šest različitih outfita, a svi komadi mogu se međusobno kombinirati.

Rosie Huntington-Whiteley Instagram

Monokromatski look u crnoj boji uvijek je dobar izbor, a Rosie predlaže da spojite dolčevitu i elegantne hlače. Za moderan štih, oko nogavica je zavezala vezice sandala s četvrtastim vrhom. Ovaj model sandala bio je jedan od najvećih hitova prošle godine, a ponovno ga je popularizirao talijanski brend Bottega Veneta.

Rosie Huntington-Whiteley Instagram

Zanimljivu dimenziju drugom outfitu daje tamnosmeđi Bottega Veneta sako, a umjesto sandala, Rosie je obukla visoke čizme od brušene kože brenda YSL. Poslovno, a opet chic!

Rosie Huntington-Whiteley Instagram

Da sako itekako dobro ide s dolčevitom, Rosie je dokazala sljedećom fotografijom. Čizme od brušene kože zamijenila je onim od sjajne kože sa životinjskim uzorkom, a promijenila je i naočale. Odlična kombinacija za kavu u gradu.

Rosie Huntington-Whiteley Instagram

Najviše pozornosti privukao je Bottega Veneta kaput u žutoj boji kojim je Rosie osvježila svoj tamni stajling. Odličan kontrast radila je popularna clutch torbica istog brenda u baby plavoj nijansi.

Rosie Huntington-Whiteley Instagram

Poput prave trendseterice, Rosie obožava i mekane teddy kapute koje nosi na glomazne gležnjače, tajice, topli pulover i ponovno crnu torbicu.

Rosie Huntington-Whiteley Instagram

I kao šećer na kraju, Rosie je isfurala prošlogodišnji hit - kožnu košulju, a nezaobilazne su bile i "čarapa cipele" na četvrtastu petu te velika torba koja može poslužiti umjesto kofera za kraće putovanje.

Linker
16. travanj 2024 15:50