Profimedia, AKM-GSI
Modni stil prve kćeri

Ivanka Trump u haljini koja ju je učinila još mršavijom

Za Ivanku Trump može se reći da ima idealnu težinu: nije tip mršavice, a nema ni grama viška.

O kćeri američkog predsjednika Donalda Trumpa ponovno se piše - novinske stupce pune komentari na račun njezinih posljednjih modnih odabira, a ponovno se našla i u središtu skandala vezanog uz modnu liniju koja nosi njezino ime. Naime, preko 60.000 ljudi dosad je potpisalo peticiju da se modna linija Ivanke Trump ukloni s polica robne kuće Macy's. No, čini se kako to 35-godišnjakinju previše ne brine - ona se trenutno bavi svojom političkom karijerom i poboljšanjem položaja žena u poduzetništvu. To je, naime, bila tema njezinog ručka s Glavnim tajnikom Ujedinjenih naroda Antónijom Guterresom s kojim se sastala u New Yorku.

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Za taj je susret savjetnica predsjednika SAD-a odabrala kombinaciju u kojoj je nemamo prilike često vidjeti. Poduzetnica inače bira svjetlije boje, a crne je komade gotovo sasvim prestala izvlačiti iz ormara. Ono što ju je vjerojatno privuklo ovoj haljini je šareni print po sredini, ali i činjenica da zbog igre boja haljina vizualno stanjuje figuru. Također, odabrala je i špic štikle, koje izdužuju noge, iako joj to uopće nije potrebno.

Washington, DC  - Smiling couple Jared Kushner and Ivanka Trump are spotted looking fantastic while leaving their DC home with their son Theodore, possibly for a weekend out of Washington, DC.

Pictured: Ivanka Trump, Jared Kushner, Theodore Kushner

BACKGRID USA 28 JULY 2017, Image: 343335851, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Bivša manekenka svoju liniju održava redovitim vježbanjem u teretani te zdravom prehranom, ali i trčkaranjem za svojim mališanima - kćeri Arabellom Rose (6) i sinovima Josephom Frederickom (3) i Theodoreom Jamesom (1) koje je dobila u braku sa suprugom Jaredom Kushnerom (36). Plavuša je svoj stajling upotpunila crnim detaljima - sunčanim naočalama mačkastog oblika, naušnicama i kožnatom torbom. A neumorni su je paparazzi "ulovili" i kako popravlja puder i nanosi ruž blijedoružičaste nijanse u vožnji prema njujorškom sjedištu UN-a.

Linker
24. travanj 2024 12:20