HINA/ POOL/ Damir SENCAR/CROPIX / CROPIX
Inauguracija Zorana Milanovića

Jednostavna elegancija prve dame: Sanja Musić Milanović zablistala u haljini domaćeg brenda

Sanja Musić Milanović i prije nego je postala prva dama Hrvatske, plijenila je pažnju elegantnim modnim stilom. Uvijek se trudila biti odmjerena i decentna, a za inauguraciju svojeg supruga odabrala je jednostavnu haljinu iz najnovije kolekcije popularnog domaćeg brenda.

Zoran Milanović stigao je u podne na Pantovčak u pratnji svoje supruge Sanje Musić Milanović kako bi dao svečanu prisegu i službeno postao peti predsjednik Republike Hrvatske. Dok je Milanović nosio elegantno crno odijelo s bijelom košuljom i plavom kravatom, Sanja je, kao dama istančanog modnog ukusa, nosila ružičastu haljinu domaćeg brenda Varteks koja još nije u prodaji. Uz nju je kombinirala tamne salonke na visoku potpeticu, a od nakita je nosila naušnice i prsten s potpisom dizajnera Nenada Sovilja. Inače, riječ je o komadima iz najnovije kolekcije "Metamorphosis".

Zagreb, 180220.
Pantovcak.
Predsjednicka inauguracija Zorana Milanovca u svecanoj dvorani na Pantovcaku.
Na fotografiji: Sanja i Zoran Milanovic.
Foto: HINA/ POOL/ Damir SENCAR
HINA/ POOL/ Damir SENCAR/CROPIX / Damir SENCAR

Hrvatski dizajn, briga za detalje i duljina ispod koljena: Kako su se hrvatske prve dame (i jedan gospodin) mijenjale kroz inauguracije

Kroj haljine bio je klasičan, uz nekoliko detalja koji su joj dali zanimljiv štih. Na struku je imala čvor koji je suptilno istaknuo liniju prve dame, a lagani volumen na krajevima rukava ostavljao je starinski, ali simpatičan dojam. Sanja nije komplicirala ni kada je riječ o frizuri i make-upu. Nosila je vrlo jednostavnu frizuru - razdjeljak na stranu, dok su vrhovi bili suptilno uvijeni prema van. Make-up je bio minimalan - tek dašak tamnijeg sjenila uz rub trepavica i ruž u neutralnoj boji.

Čast izvođenja hrvatske himne na inauguraciji petog hrvatskog predsjednika imala je Josipa Lisac koja se pojavila u svom osebujnom stilu. Kako je obožavateljica šešira i pokrivala za glavu, ni za ovu posebnu svečanost nije im mogla odoljeti. Na Pantovčak stigla je u monokromatskom stajlingu - crnoj haljini na patentni zatvarač ispod koje je imala crnu dolčevitu i crnom kaputu. Na rukama je imala elegantne Gucci crne rukavice, a na glavi crni šešir.

Zagreb, 180220.
Pantovcak.
Dolazak uzvanika na predsjednicku inauguraciju Zorana Milanovca u svecanoj dvorani na Pantovcaku.
Na fotografiji: Josipa Lisac.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
CROPIX
Josipa Lisac

No, za izvođenje himne malo je promijenila look, zamijenivši crni šešir s crvenim modelom s prilično velikim obodom i crvenim šalom. Od ostalih detalja isticale su se velike statement naušnice koje su se odlično uklopile u njezinu modnu priču.

Zagreb, 180220.
Pantovcak.
Predsjednicka inauguracija Zorana Milanovca u svecanoj dvorani na Pantovcaku.
Na fotografiji: Josipa Lisac.
Foto: HINA/ POOL/ Damir SENCAR
HINA/ POOL/ Damir SENCAR/CROPIX / Damir Senčar

Jedini detalj u boji bile su crvene baršunaste čizme. Josipa kao Josipa, ne odriče se svojeg prepoznatljivog stila za baš ništa na svijetu.

Čitajte i:

Linker
20. travanj 2024 01:28