Lucija Lugomer i Danijel Grlić
 Davor Matota
NA SEDMOM NEBU

Lucija Lugomer stegnula remen, a njezin suprug poručuje da im u bračnom životu cvjetaju ruže

Ljubav između Danijela Grlića i Lucije Lugomer koja je počela prije nešto manje od tri godine, ovog je ljeta okrunjena brakom, a bračne vode poznatom paru baš odlično pristaju.

Naš najpoznatiji plus-size model Lucija Lugomer prije dva mjeseca rekla je 'Uzimam' svom dečku poduzetniku Danijelu Grliću u zagrebačkoj crkvi u kojoj su se prije 34 godine vjenčali njezini roditelji.

O njezinoj raskošnoj vjenčanici priča se i danas - čak 30 metara ruskog bijelog satena i kristalna čipka ukrašena perlama obgrlili su Luciju, koja je za svoje vjenčanje željela naglasiti figuru - po kojoj je i postala poznata.

Ako netko zrači samopouzdanjem to je ova 24-godišnjakinja, a to je i dokazala ženstvenim outfitom koji je pomno izabrala za šetnju zagrebačkom špicom. Plisiranu midi suknju boje lososa kombinirala je s običnom bijelom majicom, a na noge je obula udobne ravne sandale kako bi sa suprugom mogla što više biti u điru.

Lucija Lugomer na špici

Outfit je upotpunila velikim smeđim remenom, dok je njezin suprug imao košulju na crte i bermude na cvjetiće, čime poručuje da uživa u bračnom životu.

Davor Matota
Lucija Lugomer i Danijel Grlić


Davor Matota
Lugomer i suprug

Nakon crkvenog vjenčanja Lucija i Danijel su svoj prvi ples zaplesali uz taktove klasika Louisa Armstronga "What a Wonderful World", a otkako su zajedno nižu uspjehe na poslovnom i privatnom planu.

Davor Matota
Supružnici se drže za ruke

Linker
15. siječanj 2022 11:40