Nikolina Ristović
 Bipa Fashion.hr
na modnom događanju

Nikolina Ristović u zagrebačkom izlasku: Nose se odijela, ali njezino je drukčije

Drugi dan modnog spektakla, koji će se u Zagrebu održavati sve do 24. ožujka, nisu propustili brojni zaljubljenici u vruće modne trendove.

Svoje nove kolekcije u sklopu domaćeg tjedna mode Bipa Fashion.hr u petak navečer prikazala su četiri dizajnerska imena: Morana Krklec, Ivana Janjić, Marijana Cigić te dizajner Marko Plukavac koji stoji iza modnog brenda Unaesthetik.

U prvim redovima publike njihove su različite modne koncepte sa zanimanjem pratili i naši poznati, među kojima su bili i Kristina Šalinović, Nikolina Ristović, Dunja Ercegović aka Lovely Quinces, Mare Milin, Branka Donassy, Tihana Harapin Zalepugin i Zoran Aragović.

Voditeljica Nikolina Ristović i ovaj put je bila odjevena po posljednjim modnim zakonima - ženska odijela su rastući trend, baršun je ostao u središtu pozornosti, a nose se i krojevi koji su sličniji kroju svilene pidžame na vezanje u kimono stilu, nego strogom odijelu kakvo se godinama podrazumijevalo za poslovne prilike.

Sve je te navedene vruće trendove u jedan odličan stajling spojila uvijek dotjerana voditeljica, a sve je dodatno začinila čipkastim topom i upadljivim modnim dodacima - malom četvrtastom torbicom i golemim plavim naušnicama.

Bipa Fashion.hr
Nikolina Ristović

Bipa Fashion.hr
Kristina Šalinović

Bipa Fashion.hr
Dunja Ercegović

Bipa Fashion.hr
Tihana Harapin Zalepugin

Linker
19. travanj 2024 01:53