Anita Dujić i Renata Sopek
 John Pavlish
Kratka haljina, visoke čizme

Noge na sunce: Renata Sopek i Anita Dujić zavode u minicama

Zima je pred vratima, a domaće trendseterice ne odustaju od kratkih haljina. A zašto i bi, kad imaju visoke čizme da ih griju, a u minicama izgledaju neodoljivo.

Na otvorenje preuređenog restorana Batak Grill sjatile su se brojne gurmanice, na čijim se linijama nije dalo primijetiti da obožavaju uživati u finim zalogajima. TV voditeljica Renata Sopek (38) i manekenka, dizajnerica nakita i set dekoraterka Anita Dujić (33) pokazale su kako uživanje u hrani ne znači nakupljanje kilograma, a svoje su fit figure ponosno istaknule mini haljinama.

John Pavlish
Anita Dujić i Renata Sopek

I dok se manekenka odlučila za trendi komade - sivi karirani sako i mini haljinu u istom uzorku, TV voditeljica ostala je vjerna uskom kroju. No, niti Zagrepčanku nisu zaobišli posljednji modni trendovi. Pojavila se, naime, u čizmama koje sežu preko koljena i to u crvenoj boji, koja je hit ove jeseni. Za razliku od nje, Dalmatinka se odlučila za crni model čizama na vezanje. Domaće dame pokazale su kako idu ukorak sa svjetskom modom te da trendove znaju nositi na sebi svojstven način.

John Pavlish
Anita Dujić

John Pavlish
Renata Sopek

Linker
24. travanj 2024 16:04