Željka Molnar, Privatna fotografija
U torbici 'gradske cure'

Andrea Andrassy otvorila nam je torbicu i otkrila bez kojeg beauty proizvoda ne može

Zavirili smo u torbicu poznate kolumnistice i voditeljice Andree Andrassy te doznali bez čega ne izlazi iz kuće!

Što se sve upravo sada nalazi u vašoj torbici?

Najvažniji su ključevi od stana jer se bez njih ne mogu vratiti doma. Mobitel je ključan jer ako izađem bez ključeva, moram nekom javiti, a dobro dođe i za javljanje da malo kasnim, iako rijetko kasnim. Tu je i krema za ruke jer mi se brzo suše, rokovnik bez kojeg ne mogu živjeti jer bih zaboravila sve obaveze. Tu su i sunčane naočale jer imam jako osjetljive oči koje suze tijekom dana. Moguće da je u njoj i USB i neka gumica za kosu... U ženskoj torbi se nikad ne zna.

Privatna fotografija/Andrea Andrassy

Jeste li tip žene čija je torbica uvijek savršeno čista i organizirana, ili pripadate skupini u čijoj torbi uglavnom vlada kaos?

Nisam ni jedna ni druga krajnost. Moja torba je čista i uredno posložena, ali onda vrlo brzo postaje neorganizirana jer u nju guram račune, ostatak koji mi vrate u dućanu, sitniš... Ali često ju praznim i preslažem, tako da nikad nije jako neuredna.

Koju torbu trenutno najviše volite nositi i imate li u svom ormaru neke favorite, koje nosite iz godine u godinu?

Trenutno mi je favorit MaraD torba jer u nju stane puno stvari, a i roza je... Imam puno torbi, ali ne mijenjam ih prečesto jer nemam živaca svaki dan prebacivati stvari, tako da odjeću češće kombiniram prema tome koja torba mi je aktualna, nego obrnuto.

Privatna fotografija/Andrea Andrassy

Kad bi dobili priliku da dizajnirate savršenu torbu - kako bi izgledala?

Imala bi pretince, to je sigurno. I bila bi neke boje koja ide uz sve, crna ili nude. Ne prevelika, ne premala, taman veličine koje treba biti. I obavezno s remenom koji ide na rame, to je ključno kad trčiš na tramvaj.

Vaša top tri beauty proizvoda za njegu koja bi preporučili i drugim ženama ?

Moj omiljeni proizvod je Foreo Luna, silikonska četkica za čišćenje lica. Obožavam ju i uvijek ju imam u kozmetičkoj torbici kad putujem. Volim i Armani puder Luminous silk jer stvara efekt naspavanosti, a stvar bez koje ne bih mogla je suhi šampon jer mi frizuru staru dva dana pretvori u svježu.

Željka Molnar

Make-up proizvod bez kojeg ne možete je...

Vjerojatno puder, ovaj koji lice vraća iz mrtvih.

Kojem se parfemu uvijek vjerno vraćate?

Nisam ljubitelj parfema jer mi većina miriše preintenzivno i guši me, ali otkad sam otkrila parfem Escentric Molecules 02, nosim ga stalno. Uniseks je i na svakome miriše drugačije, a imamo ga mama, brat i ja.

Koji ste trik za šminkanje naučili od vizažista, a voljeli bi da ste ga znali i prije?

Ima ih zaista mnogo, ali najvažnija stvar koju sam naučila je važnost kistova u make-upu. To mi je otvorilo sasvim novu dimenziju šminkanja.

Koja je tajna vaše zdrave i duge kose, kojim je proizvodima njegujete?

Dugogodišnji sam klijent Schwarzkopfa i kupaonica mi je puna njihovih proizvoda za njegu kose. Otkad sam plavuša, puno više pažnje posvećujem maskama za kosu, jer se kosa brzo suši. Jedna od dražih, uz njihove standardne maske mi je i IKOO termalna maska koja doslovno pomlađuje kosu.

Jeste li već stigli baciti oko na proljetne trendove? Hoće li se neki od njih naći i u vašem ormaru?

Nisam još, ali jednom kad bacim oko, vjerujem da ću zaključiti da mi treba baš sve.

Kako izgleda vaša go-to kombinacija za poslovni sastanak, a kako za večernji izlazak?

Na sastanke idem u relativno casual izdanju, tako da često oblačim i traperice, a za večernji izlazak isto biram relativno casual stvari. Ne izlazim puno, a i kad izlazim, to su opuštene varijante. Jedina iznimka su eventi, za njih se ipak malo više potrudim.

Linker
18. travanj 2024 12:02